Home

Security Engineer trainingen

High level designs opleveren of een veilige en betrouwbare infrastructuur realiseren? Bij Master IT volg je altijd een Security Engineer training die aansluit op jouw niveau. Met persoonlijke begeleiding en een praktische aanpak tillen we jouw IT carrière naar een hoger niveau!
microsoft training

Carrièrepad van een Security Engineer

Je systemen beveiligen en gegevens beschermen

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van digitale security controls, toegangsbeheer en het beveiligen van jouw gegevens in cloudnetwerken en hybride omgevingen. Ontwikkel de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een succesvolle carrière als Security Engineer.

Kom je net kijken in de wereld van security, dan raden we je de SC-900 Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals training aan.

Vanwege de cruciale rol die security speelt in het huidige IT-landschap, heeft Microsoft vier verschillende Associate security certificeringen uitgezet:

Azure Security Engineer Associate (AZ-500). Azure Security Engineers implementeren Azure-beveiligingsbesturingselementen die identiteit, toegang, gegevens, toepassingen en netwerken in cloud- en hybride omgevingen beschermen.

Security Operations Analyst Associate (SC-200). De Security Operations Analyst werkt samen met stakeholders om systemen voor de organisatie te beveiligen. 

Identity and Access Administrator Associate (SC-300). Een Identity and Access Administrator ontwerpt, implementeert en beheert de identiteits- en toegangsbeheersystemen van een organisatie met behulp van Azure AD. 

Information Protection Administrator Associate (SC-400). De Information Protection Administrator plant en implementeert controles die voldoen aan compliance-regels van een organisatie. 

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste Security Engineer training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!