Active Learning

Effectief leren, of het nu in de klas, virtueel of hybride is. Jij bent in de lead en jij kunt kiezen op wat voor manier jij deelneemt aan je IT training. We geloven in leren door te experimenteren. Je leert, onthoudt en past de informatie beter toe door op een actieve manier met de nieuwe kennis om te gaan. Klinkt dit als muziek in de oren? Mooi. Dan is Active Learning echt wat voor jou!
Active Learning

Active Learning is effectief leren

Herken je dat? Urenlang passief luisteren naar een trainer, terwijl je sommige onderdelen allang kent? Active Learning voorkomt dit. Wil jij je blijven ontwikkelen? Continue meegaan met de ontwikkelingen in IT? Dan is Active Learning de perfecte lesmethode voor jou.

Na het volgen van de IT trainingen los je problemen op die eerst onmogelijk leken. Meer vertrouwen, zelfs in de meest veeleisende situaties. 

De 5 voordelen van Active Learning

 • 1
  Je bepaalt zelf je leertempo. Je plant je trainingsdagen flexibel in

  Je bepaalt je eigen tempo. Je bepaalt zelf waar en wanneer je traint. En welke onderwerpen voor jou prioriteit hebben. Kies de dagen die jou het beste uitkomen. Zo kun jij ervoor kiezen om vijf dagen achtereenvolgend te trainen. Of je dagen verspreid over weken of zelfs maanden in te plannen. Jij kunt er zelfs voor kiezen om de ene dag klassikaal deel te nemen en de andere dag virtueel. Jij hebt de touwtjes in handen!

 • 2
  Focus op jou. De trainer coacht je intensief

  Op je eerste trainingsdag maak je met je trainer een persoonlijk leerplan. Onze trainers zijn echte coaches. De focus ligt op jou, jouw leerdoelen en hoe je daar gaat komen. Daardoor verspil je geen tijd aan onderdelen waar je in jouw werkomgeving uiteindelijk niets mee doet. Je focust je op hetgeen wat belangrijk is voor jou. Onze klassen zijn klein en daardoor kan de trainer je actief en intensief begeleiden. De trainingen gaan vrijwel altijd door. 

 • 3
  Verdiepen en inzoomen op jouw persoonlijke situatie

  Je gaat meteen aan de slag met de dingen die voor jou relevant zijn. Heb je moeite met een onderwerp, dan krijg je alle ruimte en begeleiding die jij nodig hebt. Je kunt op ieder moment vragen stellen aan je coach, in een persoonlijke setting. Neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist. 

 • 4
  Real life ontdekken, experimenteren en toepassen

  Je past de theorie meteen toe in jouw 'real world'. Je weet steeds waarvoor je iets leert. Omdat de focus ligt op de praktijk kun je de kennis meteen omzetten naar vaardigheden. Neem een casus mee van het werk en wij lossen het meteen op!

 • 5
  Vergroot je analytisch en probleemoplossend vermogen

  Je wordt getraind in het inventief oplossen van problemen. De focus ligt op kritisch denken. Daarnaast stimuleert Active Learning je creativiteit.

Vraag hier je Active Learning boekje aan

Active Learning

Onze coaches hebben 'what it takes'

Bij Active Learning staat of valt alles met de kwaliteit van je coach. Onze Active Learning-trainers leiden je met zevenmijlslaarzen of stap voor stap op tot een echte IT Master. Dat is hun kracht. Zij zorgen dat jij kunt doen waar jij goed in bent. We laten je excelleren. Voor het behalen van je certificaten, maar ook voor je dagelijkse werk.