AI Academy

Met de Master IT AI-Academy blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen AI en kan je zien welke mogelijkheden er zijn om met behulp van trainingen voor te lopen qua kennis op gebied van AI.

Introductie van AI

AI stelt ons in staat om complexe problemen sneller op te lossen, besluitvorming te verbeteren en taken te automatiseren die voorheen veel tijd en middelen kostten. Met de voortdurende vooruitgang in technologie zal AI een sleutelrol spelen in toekomstige ontwikkelingen, van gezondheidszorg en onderwijs tot industrie en entertainment.

Ontdek alles over hoe je AI kan gebruiken binnen jouw werkzaamheden en wat je kan doen om jezelf hierin te blijven ontwikkelen. 

Feiten over AI en ChatGPT

 • 1
  Vraag naar AI-specialisten

  De vraag naar AI-specialisten is het afgelopen jaar gestegen met maar liefst 74%

 • 2
  Gebruikers ChatGPT

  ChatGPT bereikte in 2 maanden meer dan 100 miljoen gebruikers. Dit maakt het een van de snelst groeiende applicaties ooit.

 • 3
  Groei en markt van AI

  De komende jaren worden een groei van de wereldwijde AI-markt geschat op 40,2% jaarlijk en zal de markt in 2027 ruim 260 miljard bereiken. 

 • 4
  Dataverwerking & AI

  AI kan dataverwerking versnellen met 60% en de fouten hierin verminderen met 30% 

AI & ChatGPT

 • 1
  ChatGPT Fundamentals

  Wil je weten wat ChatGPT inhoudt, wat je er allemaal mee kan en hoe deze tool je kan helpen in je huidige werk? Dan is deze training de perfecte oplossing hiervoor! Klik hier voor de training. 

 • 2
  Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900)

  De AI-900 training, ook bekend als de Microsoft Azure AI Fundamentals, is ontworpen om deelnemers basiskennis bij te brengen over kunstmatige intelligentie (AI) concepten en diensten binnen Microsoft Azure. Klik hier voor de training. 

 • 3
  Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service (AI-050)

  In deze training leer je over de principes van AI, machine learning, kennis- en taaldiensten, en hoe je AI-oplossingen kunt bouwen en implementeren met Azure-tools. De cursus richt zich op het begrijpen van de mogelijkheden van AI, het verkennen van Azure AI-diensten zoals Azure Cognitive Services en Azure Machine Learning. Klik hier voor de training. 

 • 4
  Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution

  Je leert werken met Azure Cognitive Services voor beeld- en spraakherkenning, natuurlijke taalverwerking en het ontwikkelen van chatbots met het Microsoft Bot Framework. De training richt zich op het praktisch toepassen van AI-technologieën in applicaties. Klik hier voor de training. 

AI & Azure

Data en Security

 • 1
  Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure (DP-100)

  Tijdens deze training leren deelnemers hoe ze machine learning modellen kunnen ontwerpen, bouwen en implementeren met Azure Machine Learning. De training behandelt het gehele proces van data voorbereiding, modelontwikkeling, training, evaluatie, en implementatie. Klik hier voor de training. 

 • 2
  Microsoft Azure Security Technologies (AZ-500)

  Deelnemers leren hoe ze netwerkbeveiliging, identiteits- en toegangsbeheer, beveiligingsbeleid, en bedreigingsbescherming kunnen inzetten en configureren. Ook wordt er aandacht besteed aan het beveiligen van data en applicaties die op Azure gehost zijn. Klik hier voor de training. 

 • 3
  Microsoft Security Operations Analyst (SC-200)

  De SC-200 training, Microsoft Security Operations Analyst, leert deelnemers hoe ze bedreigingen kunnen detecteren, onderzoeken en reageren met Microsoft 365 Defender, Azure Defender, en Azure Sentinel. Bekijk hier de video. 

 • 4
  Microsoft Identity and Access Administrator (SC-300)

  Deelnemers leren hoe ze Azure AD (Azure Active Directory) kunnen configureren, beheren, en problemen oplossen, met aandacht voor het beheer van gebruikersidentiteiten, groepen, en externe toegangen. Bekijk hier de video. 

Ik zou graag meer informatie willen over AI & ChatGPT