AWS certificeringen

Word een erkend Amazon Web Services professional met een AWS certificaat en speel in op de stijgende vraag naar AWS professionals!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


AWS
Ervaring
Taal
Rol
Reset alle zoekfilters
Sorteer op:
Geen resultaten
Contact

AWS certificaat halen

AWS staat voor Amazon Web Services en het is de cloud computing oplossing van Amazon. AWS wordt door veel grote bedrijven gebruikt en hierdoor is er veel vraag naar professionals die hiermee kunnen werken. Een AWS certificering toont jouw kennis en kunde aan op het gebied van AWS en op die manier is het voor werkgevers duidelijk wat ze aan jou hebben. Het in dienst hebben van gecertificeerde medewerkers zorgt voor een bepaald niveau van kwaliteit en daarmee ook voor gereduceerde risico’s en kosten.

"*" indicates required fields

Hidden
Voor- en achternaam*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag hier de AWS certificeringsposter aan

Valideer jouw cloud expertise met een AWS Certificering!

Ben jij nieuwsgierig geworden wat een AWS certificering kan betekenen voor jouw carrière? Heel goed! Laat hieronder je gegevens achter en ontvang binnen enkele minuten de AWS Certificeringsposter in je mailbox. Op deze poster worden de AWS certificeringstrajecten overzichtelijk weergegeven.

Amazon maakt onderscheid in de verschillende certificeringen op basis van jouw rol binnen een organisatie en daarnaast ook op het niveau van de certificering. Hierbij kun je denken aan rolgebaseerde certificeringen voor mensen in Cloud Practioner-, Architect-, Developer- en Operations rollen, maar ook specialiteitscertificeringen op specifieke technische gebieden.

Voor welke Amazon Web Services certificering ga jij?

Zoals hierboven al genoemd heeft de juiste Amazon Web Services certificering een grote waarde voor jouw CV, maar het kan best lastig zijn de juiste certificering te vinden. We helpen je graag om de certificering te vinden die jouw carrière naar het volgende level gaat tillen! Je kunt ook contact met ons opnemen om meer informatie te krijgen over een AWS training of certificering. Chatten, mailen of bellen: we horen graag van je!