microsoft training

DevOps Engineer trainingen

Automatiseren en optimaliseren van bestaande software of nieuwe functionaliteiten ontwikkelen? Dat kan met de DevOps Engineer trainingen van Master IT! Met een persoonlijke coach boosten we jouw carrière naar een hoger niveau.
Wat is het Azure Well-Architected Framework en wat zijn de voordelen?

Carrièrepad van een DevOps Engineer

Combineer technische expertise met zakelijke kennis

Als DevOps Engineer stuur je mensen in de hele organisatie aan om de processen te realiseren waarmee je de publicatie van code overziet. Bovendien beheer je de ontwikkelingscyclus om een continue bedrijfswaarde te leveren.

Deze specialistische en zeer gewilde functie heb je niet zomaar. Wil je je als DevOps Engineer certificeren om aan te tonen dat je kaas hebt gegeten van de laatste developmenttechnieken? Dan is het volgende traject iets voor jou.

Je eerste optie is om te starten met de AZ-104 Microsoft Azure Administrator Training, om daarna de Azure Administrator Associate certificering te behalen. 

De andere optie is om te gaan voor de AZ-204 Developing Solutions for Microsoft Azure training. De certificering die hieraan gekoppeld is, is de Azure Developer Associate.

Heb je het AZ-104 óf het AZ-204 examen behaald? Dan ben je klaar voor de grote stap: de AZ-400 training: Microsoft Azure DevOps Solutions. In deze diepgravende 5-daagse training ontwikkel je een strategie voor end-to-end traceerbaarheid van werkitems tot werkende software. En behaal je dit examen, dan mag je jezelf met trots een DevOps Engineer Expert noemen!

Acties

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste DevOps Engineer training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!