Acties

Citrix trainingen

Met onze Citrix trainingen breng je binnen no time Citrix Virtual Apps en Office 365 samen in één Simpele Workspace en fix je een volledig geïntegreerde digitale werkplek voor jouw organisatie!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


Citrix
Ervaring
Taal
Rol

Citrix trainingen

Citrix biedt desktop virtualisatie oplossingen om Windows desktop applicaties en data overal en op ieder device toegankelijk te maken. Hiervoor zijn oplossingen die het gehele (server-, disk-, desktop-, applicatie- en mobile-) virtualisatie spectrum bestrijken.

XenDesktop en XenApp bieden voor een enterprise-omgeving de virtualisatieoplossing die iedere update van jouw omgeving of implementatie van bring-your-own-device (BYOD) een succes maakt, zonder te kort te doen aan de beveiliging van de data.

Maak van jouw carrière een succes met een Citrix training

Master IT biedt jou alle populaire Citrix trainingen en certificeringen. In XenApp- en XenDesktop-cursus leer je het werken vanaf elke werkplek mogelijk te maken. In de XenServer-training leer je je datacenter te virtualiseren en ga je je cloud bouwen. We leren je tevens verbinding te maken met de public cloud.

Netwerken is het fundament van de IT industrie en moderne technologieën

Al onze Citrix cursussen worden door een Citrix Authorized Learning Center (CALC) gegeven aan de hand van het officiële Citrix lesmateriaal en wordt verzorgd door gecertificeerde Citrix trainers. Rust jezelf of je team uit me de tools en training die je nodig hebt om het volledig potentieel van je Citrix oplossingen te benutten. Zo krijg je toegang tot diepgaande productkennis en helpen we je minder tijd te besteden aan het oplossen van problemen, maar nieuwe manieren te ontdekken om je Citrix-oplossingen te gebruiken. Wanneer mogen we jou verwelkomen bij Master IT? Heb je zoals ons zin om aan de slag te gaan? Informeer naar de Citrix mogelijkheden via 0402323390, open de chat of stuur een mail naar info@master-it.nl

Vragen over een Citrix Training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Citrix trainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!