Acties

Azure trainingen

Eenvoudige of complexe applicaties bouwen, implementeren en beheren in de cloud? Jij kan het met een van onze Microsoft Azure trainingen!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol
Reset alle zoekfilters
Sorteer op:
Geen resultaten
Trainingen

Microsoft Azure Fundamentals of expert trainingen

Azure is een innovatief en flexibel platform voor cloud computing van Microsoft. Wereldwijd gebruikt 90% van de Fortune 500-bedrijven Microsoft Azure. Jij nog niet? Dan is het tijd om nu te beginnen! Met behulp van diep geïntegreerde Azure-cloudservices kun je eenvoudige tot complexe applicaties bouwen, implementeren en beheren.

Heb je nog niet eerder gewerkt met Azure? Dan is het van belang om een goed inzicht te krijgen van de functionaliteiten die Azure biedt. En die inzichten ga je krijgen met een Azure training bij Master IT! Ga op een praktische manier aan de slag met Microsoft Azure zodat jij de opgedane kennis meteen kunt toepassen in de praktijk.

Breng jouw Azure kennis naar het volgende level!

Als Microsoft Gold Learning Partner biedt Master IT verschillende Azure cursussen aan. Begin bij de basics met de Microsoft Azure Fundamentals training. Ben jij al bekend met de basis? Ga dan voor een gevorderde of geavanceerde cursus Azure en leer meer over Microsoft Azure implementaties, migraties, storage en high availability.

Een Azure cursus op maat!

Volg één van de Azure cursussen volgens onze unieke Active Learning lesmethode zodat we deze volledig op maat voor jou kunnen samenstellen. Wat wil jij leren? Sla modules die jij al kent over en focus extra op de modules waar je nog onbekend mee bent of meer over wilt weten. Al onze Azure trainingen worden verzorgd op onze eigen locaties in Utrecht, Rotterdam of Eindhoven. Daarnaast kun jij er ook voor kiezen om virtueel deel te nemen, of te kiezen voor een combinatie van locatie en virtueel. Wil je liever zelf aan de slag met een zelfstudie pakket, maar toch 1 trainingsdag kunnen schakelen met een trainer? Dat kan ook! Zo zie je, we zijn enorm flexibel: we kijken wat het beste bij jou past.

We gaan samen jouw Azure kennis upgraden zodat je een echte Azure expert wordt! Voor welke Azure cursus ga jij? 

Vragen over een Azure training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Microsoft trainingen. Laat het ons weten per mail op info@master-it.nl, bel ons op 040 23 23 390 of stuur ons een berichtje op Whatsapp via 06 30 74 45 03.

Vraag de Microsoft certificeringsposter

Benieuwd naar de verschillende rollen waarin jij je kan specialiseren als IT professional? Laat je gegevens achter en we sturen je direct het Microsoft certificeringsposter op.