microsoft training

IT Administrator trainingen

Laat zien wat je waard bent voor je organisatie met een van onze IT Administrator trainingen! Wij boosten je carrière naar een hoger niveau met onze wetenschappelijk bewezen lesmethode.
Power Platform Trainingen

Carrièrepad van een IT Administrator

De schaal van technische oplossingen in het hele bedrijf aanpassen

Als Administrator beheer je het implementeren, beheren en bewaken van de cloudomgevingen en cloudoplossingen van jouw bedrijf. Kom je net kijken als Administrator? De Azure Fundamentals (AZ-900) en Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) certificeringen zijn een goede start!

Met deze kennis van Azure en Microsoft 365 kunnen Admistrator certificeringen je carrière flink verder helpen. Populaire keuzes zijn de Modern Desktop Administrator Associate certificering (MD-100 & MD-101). Hiermee toon je aan dat je uitgebreide kennis hebt van het beheren van Microsoft cloudproducten en aan de slag kan als Administrator.

Op zoek naar een diepgravende expertcertificering? Kijk dan eens naar de Enterprise Administrator Expert certificering (MS-100 & MS-101). Met deze certificering toon je aan dat Microsoft 365 producten tot in detail kunt plannen, evalueren, migreren en onderhouden.

microsoft azure training

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste Administrator training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!