Acties

Power Platform trainingen

Overtref jezelf met low-code. Bouw apps, analyseer data en automatiseer processen met een van onze Microsoft Power Platform trainingen!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol
Reset alle zoekfilters
Sorteer op:
Geen resultaten

Microsoft Power Platform trainingen

Innoveren is een absolute must en daarvoor heb je de juiste business applicaties nodig. Ben je nieuwsgierig naar wat jij en je organisatie kunnen met de toepassingen van het Microsoft Power Platform? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je hoeft geen ervaren IT specialist te zijn om te starten met een Microsoft Power Platform training. Met relatief weinig IT kennis kun jij zelf aan de slag met de mogelijkheden die het Microsoft Power Platform je biedt. Heb je altijd al een app willen bouwen, data willen analyseren en processen automatiseren? Schrijf je dan in voor een Power Platform training.

Company Budget Card

Ga jij end-to-end bedrijfsoplossingen bouwen met het Microsoft Power Platform?

Of je nu kiest voor een Power Automate, Power BI of PowerApps, ga de uitdaging aan om effectief aan de slag te gaan met Power Platform. Het platform innoveert zichzelf. Microsoft voert continue functionaliteiten toe waar jij van kunt profiteren. Het is een no/-low-code platform waarmee je bedrijfskritieke oplossingen kunt ontwikkelen.

Door een laagdrempelig instapniveau kun je al snel aan de slag met het omzetten van ideeën in werkende applicaties. Kennis van codering? Die heb je niet nodig! Microsoft Power Platform is HET platform voor de Citizen Developer, maar ook voor andere IT specialisten.

Wil je processen efficiënter maken en de wendbaarheid van de organisatie vergroten? Start dan met een Power Platform training en ontdek hoe het platform werkt en hoe jouw organisatie winst uit de business apps haalt! 

Vragen over een Power Platform training?
Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Power Platform trainingen. Laat het ons weten per mail op info@master-it.nl, bel ons op 040 23 23 390 of stuur ons een berichtje op Whatsapp via 06 30 74 45 03.

Vraag de Microsoft certificeringsposter aan

Benieuwd naar de verschillende rollen waarin jij je kan specialiseren als IT professional? Laat je gegevens achter en we sturen je direct het Microsoft certificeringsposter op.