Power Platform trainingen

Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol

Microsoft Power Platform trainingen

Innoveren is een absolute must en daarvoor heb je de juiste business applicaties nodig. Ben je nieuwsgierig naar wat jij en je organisatie kunnen met de toepassingen van het Microsoft Power Platform? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je hoeft geen ervaren IT specialist te zijn om te starten met een Microsoft Power Platform training. Met relatief weinig IT kennis kun jij zelf aan de slag met de mogelijkheden die het Microsoft Power Platform je biedt. Heb je altijd al een app willen bouwen, data willen analyseren en processen automatiseren? Schrijf je dan in voor een Power Platform training.

Ga jij end-to-end bedrijfsoplossingen bouwen met het Microsoft Power Platform?

Of je nu kiest voor een Power Automate, Power BI of PowerApps, ga de uitdaging aan om effectief aan de slag te gaan met Power Platform. Het platform innoveert zichzelf. Microsoft voert continue functionaliteiten toe waar jij van kunt profiteren. Het is een no/-low-code platform waarmee je bedrijfskritieke oplossingen kunt ontwikkelen.

Door een laagdrempelig instapniveau kun je al snel aan de slag met het omzetten van ideeën in werkende applicaties. Kennis van codering? Die heb je niet nodig! Microsoft Power Platform is HET platform voor de Citizen Developer, maar ook voor andere IT specialisten.

Wil je processen efficiënter maken en de wendbaarheid van de organisatie vergroten? Start dan met een Power Platform training en ontdek hoe het platform werkt en hoe jouw organisatie winst uit de business apps haalt! 

Vragen over een Power Platform training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Power Platform trainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hidden
Voor- en achternaam*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.