Trainerspagina

Data Engineer trainingen

Maak jij jezelf onmisbaar door goede data analyses uit te voeren en een optimale data structuur te bouwen? Dat kan bij Master IT! Ga aan de slag met een persoonlijke coach en volg een van onze Data Engineer trainingen. 
microsoft training

Carrièrepad van een Data Engineer

Complexe data beschikbaar en toegankelijk maken

Een Data Engineer ontwerpt en implementeert het beheer, de bewaking en de beveiliging van dataoplossingen. Krijg de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een succesvolle carrière als Data Engineer. Met wat basiskennis van werken in de cloud is de Azure Data Fundamentals (DP-900) certificering een goede start.

Deze fundamentals training bereid je voor op het echte werk: de Azure Data Engineer Associate certificering! Volg eerst de populaire Data Engineering on Microsoft Azure DP-203 training om te doorgronden hoe je een datawarehouse inricht met Azure Synapse. Er is momenteel erg veel vraag naar Data Engineers die kennis hebben van de nieuwste data engineering technieken. Met de Azure Data Engineer Associate certificering toon je aan dat je klaar bent voor deze uitdagende dataklussen.

Specialiseer je je liever in het Customer Data Platform? Kijk dan eens naar de Customer Data Platform Specialty (MB-260) certificering.

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste Data Engineer training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!