Over ons

Wat zijn jouw IT leerdoelen? Wat wil je leren, waar wil je in groeien? Zo start ons eerste gesprek. Wij doorgronden jouw drijfveren. Van daaruit staan onze opleidingsadviseurs en trainers klaar om jouw kennis en skills te vergroten. Je bepaalt je eigen tempo. Go Master IT! 
Home

Als het om IT trainingen en IT kennis vergroten gaat, dan weten we hoe we je het beste kunnen helpen. We doen dit al ruim 25 jaar en weten waar we over praten. Maar ruim 25 jaar bestaan is nog geen garantie voor jouw succes, daarom zijn we ook voortdurend bezig met onze eigen ontwikkeling, onze eigen groei, zowel als team als individueel. Iedere dag een beetje beter…..voor jou. 

Life is beter when you grow 

We kijken er naar uit dat je bij ons komt trainen. Of je nu fysiek of online bij ons traint, hopelijk voel je je thuis.

Over ons

Onze medewerkers

Wij begrijpen jouw honger naar IT-kennis en drang naar groei. En doorgronden jouw persoonlijke drijfveren. Want in de kern van jouw drijfveren schuilen vooruitgang, moed en daadkracht. En in het diepste van die kern ontstaan betere prestaties. Wij zijn die kern. Wij zijn de definitie van groei. Wij zijn expertmeesters. Onze mensen staan voor persoonlijke aandacht. Vloeiend, zonder aarzeling en grenzeloos vergroten wij jouw kennis en skills. Zodat jij jouw ambities behaald.

Wij dagen je uit om meer te leren, meer te doen en meer te zijn. Door Active Learning. Wij willen altijd alles op een slimmere manier. Voor jouw persoonlijk succes.

Dit is een kleine greep uit ons team. De rest van het team zit nog in de visagie en je kunt ze binnenkort bewonderen op de website!

Onze kernwaarden

 • 1
  Sparkle Every Day

  We doen dingen die ons doen schitteren. We zijn altijd positief en enthousiast. We zijn open, optimistisch en inspireren elkaar.

 • 2
  Be Reliable & Consistent

  We bieden betrouwbare trainingsproducten, just-in-time. Onze processen zijn helder en consistent. We communiceren duidelijk en komen onze afspraken na.

 • 3
  Be Personal

  We benaderen elkaar altijd op een persoonlijke manier. We zijn intrinsiek gemotiveerd om te weten wat de ervaring van jou, onze klant is. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

 • 4
  Show Entrepreneurship

  We willen onszelf altijd verbeteren. We zijn resoluut, krachtig en energiek: we weten hoe we met de situatie om moeten gaan. We mogen fouten maken en daarvan leren.

 • 5
  Eager to Grow

  Mensen laten groeien en ontwikkelen: het is ons bestaansrecht. We zijn vooruitstrevend en doelgericht. Waar je ook bent in je loopbaan: we helpen je nieuwe leerdoelen te bereiken.

Microsoft Learning Partner

Wij worden erkend als Microsoft Learning Partner. Dat betekent dat wij continu ons trainingsaanbod aanpassen aan innovaties in de markt. Wij hebben Microsoft Certified Trainers in huis en wij bieden Microsoft Official Courseware (MOC) aan. Hiermee bieden we het meest up-to-date trainingsmateriaal aan, ontwikkeld door Microsoft.

Wil jij de volgende stap met zetten als Microsoft professional? Wij weten nu al welke ontwikkelingen eraan komen. Onze Certified Trainers zijn als eerste op de hoogte, en daar profiteer jij als IT-professional van!