Acties

CompTIA trainingen

Scherp je productonafhankelijke IT vaardigheden aan met een van onze CompTIA trainingen en blijf flexibel als IT professional!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


CompTIA
Ervaring
Taal
Rol
microsoft training

CompTIA trainingen voor merkonafhankelijke trajecten

CompTIA staat voor Computing Technology Industry Association. CompTIA cursussen zijn bedoeld voor IT specialisten die zich willen trainen en certificeren op een merkonafhankelijk traject. De trainingen behandelen onderwerpen op het gebied van hard- en software implementaties, kennis en praktijkervaring voor alle netwerk gerelateerde functies en bovendien security.

Trainingen

Een CompTIA training bij Master IT

We bieden praktische CompTIA trainingen voor verschillende certificeringen: A+ Essentials , Network+, A+ Practical Application en Security+. Zo kun je dus bij ons terecht voor bijvoorbeeld een CompTIA A+ cursus, CompTIA Security + of CompTIA Network+ training. 

Microsoft Dynamics 365 training

Het startpunt van jouw carriere: start vandaag nog met een CompTIA training

Bovendien onderscheiden we ons van andere IT opleiders doordat wij iedere training volledig op maat voor jou kunnen samenstellen aan de hand van onze unieke Active Learning lesmethode. Heb je een specifieke case waar je in je werk tegenaan loopt en die je graag wilt inbrengen tijdens je training? Dat kan! We zorgen ervoor dat jij je IT leerdoelen behaald tijdens een CompTIA cursus bij Master IT. 

Daarbij volg je de CompTIA cursus op de momenten dat het jouw schikt. Wil jij op locatie trainen of studeer je liever waar en wanneer het jou uitkomt? Hierin zijn we flexibel, jij bent in de lead! We kijken graag samen met je wat het beste bij jouw situatie past. Ga jij voor je CompTIA certificaat? Volg dan een CompTIA training bij ons, het is de perfecte voorbereiding op het officiële examen. 

Vragen over een CompTIA training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze CompTIA trainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!