Acties

Excel trainingen

Of je nu de basis wilt leggen voor data analyse en visualisatie, of de administratie van je organisatie naar een hoger niveau wilt tillen. Jij kan het met een van onze Excel trainingen!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol
ITIL 4 Certificering

Excel cursus met unieke lesmethode

Met onze active learning lesmethode haal jij moeiteloos het meeste uit onze Excel cursus! Onze lesmethode is wetenschappelijk bewezen. Zo leer je 45% efficiënter voor je Excel cursus'.

- Je bepaalt zelf waar en wanneer je traint.

- Persoonlijke coach

- Verdiepen en inzoomen op jouw situatie

microsoft training

Leer data analyseren met een Excel training

Excel is een veelzijdig platform dat een uitstekende basis biedt voor het maken van data analyses via tools zoals Power BI. 

Voor de geavanceerde gebruiker is het ook mogelijk om data visualisaties uit te voeren. Hiervoor bieden we een Excel training aan voor gevorderden. Zo leer je hoe je Excel datamodellen opstelt en uitbreidt naar Power BI-rapporten. 

Werken met PowerBI wordt steeds belangrijker voor organisaties, nu en in de toekomst. Maak jezelf onmisbaar als Excel en Power BI expert en toon je meerwaarde aan!

Vragen over een Excel training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Excel trainingen. Laat het ons weten per mail op info@master-it.nl, bel ons op 040 23 23 390 of stuur ons een berichtje op Whatsapp via 06 30 74 45 03.

Vraag de Microsoft certificeringsposter aan

Benieuwd naar de verschillende rollen waarin jij je kan specialiseren als IT professional? Laat je gegevens achter en we sturen je direct het Microsoft certificeringsposter op.