Acties

Wil jij meer weten over onze te gekke acties? Gratis gadgets bij je IT training of krijg een flinke korting als je een trainingsbudget inkoopt. Benieuwd? 

Gratis JBL Speaker, LAB en MOC boek

Boek jij een IT training op associate niveau? Dan krijg je een gratis JBL Speaker, LAB en MOC boek voor de fundamentals training die vooraf gaat aan je associate training

Certificeringspas

Met onze Certificeringspas kun je een compleet IT opleidingstraject voordelig inkopen.

Gratis gadgets bij aanschaf van een training

Maak 2021 jouw topjaar! Van starter tot expert, bij ons ben je aan het juiste adres voor een leerzame, maar ook leuke IT training. Afhankelijk van de leervorm waarin je een training afneemt, ontvang je een gadget! Lees snel verder om te zien welk cadeau bij welke leervorm hoort.

Company budget card

Met onze Company Budget Card profiteer je nu van enorme kortingen. De Company Budget Card van Master it Training maakt het mogelijk om in één keer een trainingsbudget in te kopen.

Dit budget is vrij te besteden aan de honderden Microsoft trainingen die wij op onze website hebben staan. Naast het gemak van het boeken van verschillende trainingen uit één budget heeft de Company Budget Card nog een groot voordeel: je profiteert altijd van 10% tot 25% korting op je gehele aankoopbedrag! 

Meer weten over Microsoft Security, Power Platform, Azure Data & Solutions?

Bekijk dan ons Azure evenement terug waarin vier MVP's jou meer vertellen over:

- datalekbeveiliging vanaf verschillende devices
- hoe maak je Power Apps en wat is de impact op jouw IT-architectuur?
- welke architectuurkeuzes maak je in de praktijk binnen Microsoft Azure?
- is het een eenvoudige keuze tussen Azure Synapse Analytics en Azure Databricks?