Lesmethode Master IT

Network Architect trainingen

Maak de blauwdruk van het ICT netwerk voor jouw organisatie met een van onze Network Architect trainingen! Een persoonlijke coach begeleidt je ontwikkeling en boost je carrière naar een hoger niveau.

Carrièrepad van een Network Architect

De naam van de rol Network Architect beschrijft al goed wat diens belangrijkste taken zijn: het aanleggen, beheren en beveiligen van complexe computernetwerken. Toch is deze rol heel divers en uitgebreid. Want de Network Architect weet alles van hardware en fysieke componenten, maar weet ook hoe interne en externe communicatie verloopt. Daarvoor ben je op de hoogte van de laatste communicatieprotocollen en -principes. En weet je als geen ander hoe je jouw netwerk effectief kan beveiligen.

Om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied, is het volgen van trainingen en certificeringen heel belangrijk. Als Network Architect heb je daar flinke keuze in, vandaar dat we de belangrijkste certificeringen voor je op een rij hebben gezet:

• De populaire Implementing and Administering Cisco Solutions training die je met examen 200-301 opleidt tot Cisco Certified Network Associate. Deze CCNA-certificering stelt je in staat verder te leren voor een van de drie Cisco Certified Network Professional certificeringen.

CompTIA Network+, een brede onafhankelijke netwerktraining die klaarstoomt voor de gelijknamige CompTIA Network+ certificering.

• Ook interessant: de nieuwe Windows Server Hybrid Administrator Associate certificering. Na het volgen van de AZ-800 en AZ-801 trainingen en het behalen van deze twee examens heb je deze certificering gehaald en weet je als geen ander hoe je hybride netwerkomgevingen kan vormgeven en beheren.

Acties

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste Network Architect training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!