Windows trainingen

Upgrade je ontwerp, implementatie of beheer skills van Microsoft Windows Server met een van onze trainingen!

Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol

Microsoft Windows Server trainingen

Microsoft Windows Server is één van de meest gebruikte besturingssystemen voor servers. Werk je nog met het oude Windows Sever 2016, maar ga je overstappen naar Windows Sever 2019? We helpen je er graag bij! Wil jij je vaardigheden uitbreiden die nodig zijn voor het ontwerpen, implementeren en beheren van de Microsoft Server omgeving? Start dan met een Microsoft Windows Server training bij Master IT. Kies de datum die het beste voor jou uitkomt in onze overzichtelijke planner en blijf jezelf ontwikkelen op het gebied van Microsoft Windows Server. 

Welke Windows Server cursus past bij jou?

Of je nu een technisch medewerker bent of een gevorderde Windows Server beheerder, voor iedereen hebben we een passende Server training. Heb je een bepaalde cases op je werk waar je tegenaan loopt of zijn er bepaalde vraagstukken binnen de organisatie die opgelost moeten worden? Samen met onze gecertificeerde trainers zorgen we ervoor dat jij je IT leerdoel behaald. Wil jij je trainingsdagen achter elkaar plannen of verspreid je ze liever? We zijn flexibel en kijken graag wat jij prettig vindt.

Met een certificering op zak ben je weer een stap verder in je carrière

Leg je kennis na een training vast door je examen te behalen en je certificering binnen te slepen. Met een certificering op zak ben je weer een stap verder in je carrière. Bij Master IT groeien we mee met de laatste ontwikkelen op IT-gebied en daarom voorzien we ons opleidingsaanbod wekelijks van een update. Zo weet je gegarandeerd dat je een up-to-date training volgt. Wil jij liever virtueel deelnemen aan een training? Dat kan ook! We hebben ook een Windows Server online training, daarvoor hoef je niet één van onze locaties te bezoeken.

Vragen over een Windows Server training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Windows Server trainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hidden
Voor- en achternaam*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.