Vacatures

Softskill

Ontwikkel essentiële vaardigheden met onze softskill trainingen. Van Coachend Leidinggeven tot Omgaan met Stress. 
Inventariseren specifieke leerdoelen
Flexibel inplannen
Training op locatie naar wens
Microsoft Learning Partner Deel 1
Ontwikkel jezelf en/of je team met Softskill

Softskill trainingen

Ontwikkel jezelf en/of je team met onze softskill trainingen. Kom erachter wat de kracht van effectieve communicatie, leiderschapsvaardigheden en stressbeheer is. Verbeter je persoonlijke effectiviteit en bouw sterke veerkrachtige teams. Waarom softskill trainingen volgen? Omdat ze essentiële vaardigheden bieden die verder gaan dan technische expertise, waardoor je niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk kunt groeien. Investeer in je ontwikkeling en ontdek de impact van softskills op jouw succes. 

Onze trainingen zijn ontworpen om professionals te ondersteunen bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden die verder gaan dan technische expertise. Onderstaand vind je een overzicht van onze softskill trainingen.

In deze training ligt de nadruk op leiderschapsstijlen, coachingsvaardigheden en het stimuleren van autonomie. Leer effectieve vraagstrategieën, omgaan met weerstand en het overdragen van verantwoordelijkheid.

Deze training biedt inzicht in het succesvol vormgeven van veranderingsprocessen, met aandacht voor communicatie, groepsdynamiek en het motiveren van teams.

Leer de perfecte doelformulering, het interactieproces als gespreksmodel, en effectieve beoordelingsmethoden.

Deze training richt zich op het begrijpen en toepassen van vaardigheden voor succesvolle communicatie. Oefen met observeren, luisteren, inlevingsvermogen en het opbouwen van rapport in diverse situaties.

Ontwikkel effectieve adviesvaardigheden om knelpunten te overwinnen. Leer probleemanalyse, structuur van adviesgesprekken, en effectief omgaan met weerstand en emoties.

Stress is normaal, maar hoe ga je ermee om? Leer stress herkennen, beheren en voorkomen met praktische technieken zoals R.E.T. en mindfulness.

Conflicten zijn onvermijdelijk, maar kunnen beheersbaar zijn. Begrijp de dynamiek van conflicten, analyseer ze en ontdek interventies met behulp van modellen zoals de Roos van Leary.

Vind de balans tussen werk en privé door bewuste keuzes te maken. Onderzoek persoonlijke valkuilen, beheer werkdruk en leer effectief plannen.

Deze training ontwikkelt de communicatievaardigheden die noodzakelijk zijn voor Helpdeskmedewerkers, toegespitst op hun werkomgeving.

Ik wil graag meer informatie over Softskill trainingen