microsoft training

App Maker trainingen

Wil jij een App Maker worden en met het Microsoft platform je organisatie voorbereiden op de toekomst? Bij Master IT bieden we je de fundamentals om je IT carrière een boost te geven!

Carrièrepad van een App Maker

Eenvoudig zakelijke toepassingen bouwen

De App Maker bouwt apps met technieken die weinig code vereisen, om bedrijfstaken en -processen te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren. Benieuwd welke skills je nodig hebt om jouw carrière als App Maker uit te bouwen?

Het mooie van de App Maker rol is dat je geen hardcore developer hoeft te zijn om nuttige apps te kunnen ontwikkelen voor jouw bedrijf. Begin je net? Dan is de Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) of de Power Platform Fundamentals (PL-900) certificering een goede eerste stap, om bedreven te worden met het uitgebreide aanbod aan tools van Microsoft die jouw werk als App Maker vergemakkelijkt.

Start met de PL-100 Microsoft Power Platform App Maker training. In deze training bouw je oplossingen om taken en processen voor je team te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren. En behaal je het PL-100 examen, dan pakt niemand deze App Maker certificering je meer af!

Multicloud versus hybrid cloud

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste App Maker training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!