Acties

ISACA trainingen

Groei naar de next level op het gebied van IT Audits, Risk, Security & Governance met onze ISACA trainingen en toon je senioriteit aan!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


ISACA
Ervaring
Taal
Rol
microsoft training

ISACA trainingen

ISACA betekent Information Systems Audit and Control Association. Het is een vereniging voor risicobeheer van automatisering, IT-auditing en IT governance en ze zijn wereldleider op het gebied van informatiesystemen. Als IT professional ben jij continue bezig om jouw skills up-to-date te houden. ISACA helpt je hierbij door je te voorzien van de juiste tools om zowel individueel al organisatorisch succes te behalen! 

Company Budget Card

Ga jij je aansluiten bij de wereldwijde gemeenschap van gecertificeerde ISACA individuen?

Je ziet een verscheidenheid aan IT functies zoals IT-auditors, consultants en governance- beveiligings- en risicoprofessionals. Bij Master IT helpen we je graag met een ISACA training om jou te helpen bij je loopbaanlevenscyclus. Of je nu nieuw bent met ISACA, je een manager bent of een senior leiderschapspositie hebt, voor iedere professional in bijna elke branche en regio hebben we een passende ISACA training.

Ga je voor een CISM, CISA of CRISC training?

Certified Information Security Management, Certified Information Systems Auditor en Certified in Risk en Information Systems Control. Voor welke trainingen je ook gaat, deze trainingen brengen jouw security skills naar een hoger niveau. Misschien hebben meerdere collega’s wat extra kennis nodig om concurrerend te blijven en de organisatie vooruit te helpen. Vooral wanneer veel mensen op afstand werken. Scherp daarom de knowhow en vaardigheden van jezelf en je collega’s aan!

Kies een ISACA training wat past bij jouw behoeften waarmee je tevens een bijdrage levert aan de organisatiedoelen. Voor elke tijdlijn, niveau, budget en gebied van IS/IT hebben we een passende ISACA training. 

Vragen over een ISACA training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze ISACA trainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!