ITIL trainingen

Wordt heer en meester van het bekendste en belangrijkste framework voor IT-servicemanagement in de wereld met een van onze ITIL trainingen.

Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt


ITIL
Ervaring
Taal
Rol

ITIL trainingen

ITIL® is een afkorting van Information Technology Infrastructure Library. Het is het bekendste en belangrijkste framework voor IT-servicemanagement in de wereld. Het gaat om een verzameling van best practices die je in de IT-dienstverlening aantreft. Ga aan de slag met het inrichten van beheerprocessen binnen je organisatie en ontwikkel jouw ITIL® skills met een ITIL® training.

Microsoft Dynamics 365 trainingen

Hoe staat het met jouw ITIL® kennis?

Met een ITIL® cursus leer je welke rollen er nodig zijn en welke processen er ingericht moeten worden voor het ondersteunen van de IT-voorzieningen binnen een organisatie. Hoe zet je een serviceorganisatie hiervoor op? Begint er bij jou al een belletje te rinkelen of is het nog een beetje abracadabra? We hebben voor iedere rol en elk werk- en denkniveau een geschikte ITIL® cursus. Binnen ITIl zijn er verschillende niveaus:

1. ITIL Foundation

2. ITIL Practitioner

3. ITIL Intermediate

4. ITIL Expert

5. ITIL Master

Hoe kunnen we je helpen?

Je start met ITIL Foundation en zo kun je verder groeien naar ITIL master. Wat is momenteel jouw rol en hoe kunnen we jou helpen om jouw werk makkelijker te maken met een passende ITIL® cursus? Wist je dat je bij ons terecht kunt voor één enkele training, maar ook voor een incompany training? Een Incompany training is enorm handig als jij met meerdere collega’s een ITIL training wilt volgen. Zo kunnen we naar jouw organisatie komen om alle collega’s te voorzien van de iITIL kennis die jullie nodig hebben!

Vragen over een ITIL training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze ITIL trainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

"*" indicates required fields

Hidden
Voor- en achternaam*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.