Acties

ITIL trainingen

Wordt heer en meester van het bekendste en belangrijkste framework voor IT-servicemanagement in de wereld met een van onze ITIL trainingen.

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


ITIL
Ervaring
Taal
Rol
Trainingen

ITIL trainingen

ITIL® is een afkorting van Information Technology Infrastructure Library. Het is het bekendste en belangrijkste framework voor IT-servicemanagement in de wereld. Het gaat om een verzameling van best practices die je in de IT-dienstverlening aantreft. Ga aan de slag met het inrichten van beheerprocessen binnen je organisatie en ontwikkel jouw ITIL® skills met een ITIL® training.

Microsoft Dynamics 365 trainingen

Hoe staat het met jouw ITIL® kennis?

Met een ITIL® cursus leer je welke rollen er nodig zijn en welke processen er ingericht moeten worden voor het ondersteunen van de IT-voorzieningen binnen een organisatie. Hoe zet je een serviceorganisatie hiervoor op? Begint er bij jou al een belletje te rinkelen of is het nog een beetje abracadabra? We hebben voor iedere rol en elk werk- en denkniveau een geschikte ITIL® cursus. Binnen ITIl zijn er verschillende niveaus:

1. ITIL Foundation

2. ITIL Practitioner

3. ITIL Intermediate

4. ITIL Expert

5. ITIL Master

Hoe kunnen we je helpen?

Je start met ITIL Foundation en zo kun je verder groeien naar ITIL master. Wat is momenteel jouw rol en hoe kunnen we jou helpen om jouw werk makkelijker te maken met een passende ITIL® cursus? Wist je dat je bij ons terecht kunt voor één enkele training, maar ook voor een incompany training? Een Incompany training is enorm handig als jij met meerdere collega’s een ITIL training wilt volgen. Zo kunnen we naar jouw organisatie komen om alle collega’s te voorzien van de iITIL kennis die jullie nodig hebben!

Vragen over een ITIL training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze ITIL trainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!