Tranquilo of vol gas?

Database Administrator trainingen

Praktijkervaring is een absolute must voor Database Administrator. Onze trainingen zijn daar haarfijn op afgestemd. Samen met een persoonlijke coach ga je aan de slag in een lab omgeving om je IT carrière naar een hoger niveau te tillen! 

Carrièrepad van een Database Administrator

Een Database Administrator heeft als verantwoordelijkheid om informatie zo goed mogelijk op te slaan en te structureren en het instellen en beheren van complexe databasesoftware. Denk daarbij aan werkzaamheden als databaseontwerp, installatie van databasesoftware, datamigratie, capaciteitsplanning, databasebeveiliging en het beheren van back-ups en herstelprocedures.

Kortom, een diverse en cruciale rol in veel organisaties! Wil je jezelf professionaliseren als Database Administrator? Dan kan het volgen van een certificeringstraject een hele slimme keuze zijn.

Veel organisaties en overheden werken met Oracle Database, dus is het volgen van trainingen in deze richting een logische keuze. We beschikken over de Oracle Database Fundamentals en Oracle Database Administration training.

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste Database Administrator training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!