CompTIA certificeringen

Voed je internationale ambities met een CompTIA certificering en toon aan dat je vendor onafhankelijke expertise hebt!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


CompTIA
Ervaring
Taal
Rol

CompTIA certificaat halen

CompTIA is een non-profit organisatie die vendoronafhankelijke certificeringen uitreikt aan IT professionals. Ze zijn internationaal erkend, dus als je een CompTIA certificaat haalt zit je altijd goed!

Bovendien is het zo dat jij met een certificering kunt garanderen dat je bepaalde kennis hebt, en je bent een stapje voor op de rest. Er zijn veel verschillende CompTIA certificeringen om uit te kiezen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan het gratis overzicht met CompTIA Certificeringstrajecten.

"*" indicates required fields

Hidden
Voor- en achternaam*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag hier je CompTIA certificeringsposter aan

ITIL 4 Certificering

Een mooi overzicht van de CompTIA Certificeringstrajecten

We hebben de CompTIA certificeringstrajecten handig samengevat in één poster. Download hieronder direct onze CompTIA Certificeringsposter. Hierbij kun je denken aan CompTIA A+, Network +, Security + en Server +.

microsoft training

We helpen je bij het vinden van de juiste CompTIA Certificering!

Hierboven worden veel verschillende CompTIA certificeringen genoemd, maar bepalen welke het best bij jouw past: dat kan lastig zijn! Maar daarvoor heb je ons. Onze opleidingsadviseurs helpen je om de juiste keuze te maken bij het realiseren van jouw IT doelen. Wil je met ons bellen voor een vrijblijvend advies om te kijken wat het beste bij jouw situatie past? Dat kan op 040 2323390. Liever even chatten? Open dan de chat rechtsonder in beeld. Wil je liever alles overzichtelijk per mail? Mail ons dan op info@master-it.nl.