Privacy

Uiteraard gaan wij bij Master IT Training BV (hierna te noemen: Master IT) zorgvuldig om met alle soorten gegevens en zijn we hier graag zo transparant mogelijk over. Onderstaande documenten geven je in heldere taal een overzicht van onze verwerkingsactiviteiten en GDPR compliance. Je ziet hier welke gegevens wij normaliter wel of niet opslaan en wat er met deze gegevens gebeurd. Daarnaast hebben wij hieronder de belangrijkste punten voor je op een rij gezet. Heb je na het lezen nog vragen over dit onderwerp? Stel ze gerust via gegevensverwerking@master-it.nl.

Wil je graag je gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen? Stuur dan een mailtje naar gegevensverwerking@master-it.nl met het mailadres dat bij onze organisatie bekend is of stuur een schriftelijke aanvraag naar:

Master IT
Fellenoord 170
5611 ZB Eindhoven

Ben jij zelf in je organisatie bezig met Privacy en Security? Bekijk dan onze blogs en trainingen over die onderwerpen.

 

Bereik

Het Privacy Statement en Register van Verwerkingsactiviteiten van Master IT is van toepassing op alle websites, applicaties, services of tools waar wordt verwezen naar de privacywetgeving, onafhankelijk van gebruik of wijze van toegang. Deze tekst is ook van toepassing op alle communicatie die Master IT met je kan hebben.

 

Welke gegevens we verzamelen

Wanneer je als deelnemer aan een van onze trainingen meedoet dan geef jij, je werkgever of een derde (betaalde) partij ons de benodigde informatie voor het uitvoeren van onze service. Dit zal in ieder geval zijn: Naam, Email, Thuisadres, Telefoonnummer. Sommige werkgevers verstrekken ons nog extra informatie zoals: Werkgeversnummer en Functietitel. Het verzamelen en opslaan van deze persoonsgegevens is noodzakelijk om onze trainingen in goede orde te kunnen verzorgen. Wij vragen nooit om gegevens van gevoelige aard.

Wanneer je voor jezelf of een ander een training koopt of op een andere manier van onze services gebruikt maakt dan verstrek je aan ons desbetreffende contactinformatie. Deze worden in ons systeem opgeslagen.

Wanneer je gebruik maakt van onze services slaan we gegevens zoals IP-adressen, sessie-cookies en andere aanverwante gegevens op. Dit doen wij om een correcte verslaglegging te kunnen maken met betrekking tot het leveren van onze services. Eventuele informatie die gebruikt kan worden om onze services te optimaliseren wordt geanonimiseerd of is al anoniem.

 

Welke gegevens jij levert bij gebruik van onze services

– Identificatiegegevens zoals: Naam, Email, Adres, Telefoonnummer.
– Content gegenereerd tijdens gebruik van onze services zoals: aanwezigheid, trainingsvoortgang, profielvoorkeuren.
– Contact en factureringsinformatie voor het sturen van informatie met betrekking tot factureren of het sturen van trainingsmateriaal.
– Via (online) formulieren kun je ons vertrekken van eventuele aanvullende informatie (bijvoorbeeld: discussiegroep gegevens, antwoorden van (trainings)opdrachten, klachten, beoordelingen, problemen, etc.).
– Overige informatie die Master IT wettelijk verplicht is te verzamelen om jou te kunnen authentiseren en autoriseren of om door jou aan ons verstrekte informatie te verifiëren.

 

Welke gegevens automatisch door ons verzameld worden bij gebruik van onze services

– Informatie met betrekking tot interactie met onze services. Dit is informatie die we ontvangen van (mobiele) apparaten wanneer je bijvoorbeeld onze website bezoekt (bijvoorbeeld: Device ID, Unique Identifier, type(nummer), unieke device tokens, etc.).
– Connectie informatie die gebruikt worden voor het correct kunnen leveren van onze services. Daarnaast kunnen deze gegevens geanonimiseerd worden voor onze interne statistieken (bijvoorbeeld: Page views, IP-adres, Referral URL, Ad data, Web log informatie, etc.).

 

Welke gegevens we verzamelen met behulp van cookies of soortgelijke technologieën

We gebruiken cookies, web beacons en soortgelijke technologieën om informatie te verzamelen over page views, aangeklikte links en andere acties die je uit zou kunnen voeren tijdens het gebruik van onze services. Deze data gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren.

 

Wanneer we informatie verzamelen

Wij verzamelen persoonsgegevens van jou wanneer je gebruikt maakt van een van onze services. Daarnaast verzamelen wij gegevens wanneer jij je direct of via een device (bijvoorbeeld: desktop, smartphone, iPad, etc.) bij ons aanmeldt, gebruik maakt van een van onze andere services, gebruikt maakt van services van een derde partij waarmee we samenwerken en waarbij duidelijk aangegeven is dat deze informatie met ons gedeeld kan worden, je een webformulier bij ons invult, je jouw persoonsgegevens aanvult of wijzigt, je gegevens achterlaat bij een van onze evenementen of evenementen van partners of wanneer je op een andere manier met ons communiceert. Master IT streeft ernaar om altijd duidelijk te communiceren waar, wanneer en hoe er mogelijk persoonsgegevens over jou verzameld kunnen worden.

 

Jouw keuzes over verzamelde informatie

Master IT streeft ernaar om jou de kans te bieden aan te geven hoe wij met jouw gegevens om mogen gaan. Er zijn echter situaties waar wij bij de verwerking van gegevens gebonden zijn aan derde partijen. Zo kunnen jouw gegevens bijvoorbeeld door je werkgever aan ons verstrekt zijn en zullen wij deze gegevens verwerken gebaseerd op het gerechtvaardigde belang van jouw werkgever om jouw gegevens te verwerken teneinde een goede service te kunnen verlenen. Daarnaast zijn er situaties waarin wij gebaseerd op het gerechtvaardigde belang om een bedrijfsadministratie bij te houden of om compliance beleid te voeren een gedeelte van jouw gegevens verwerken. Je kunt in alle gevallen altijd bezwaar maken door een mail te sturen naar gegevensverwerking@master-it.nl

 

Manieren waarop je jouw gegevens kunt inzien, controleren en corrigeren

Master IT respecteert jouw recht om je persoonsgegevens in te zien, controleren, corrigeren of verwijderen. Daarnaast hebben wij stappen genomen om te zorgen dat jouw persoonsgegevens zorgvuldig en veilig verwerkt worden.

Hierbij zijn de volgende punten van belang

  • Je hebt het recht te weten welke informatie we over jou verzamelen.
  • Master IT zal je op jouw verzoek voorzien van een kopie met alle over jouw verzamelde gegevens, in machine-readable format en na verificatie van jouw identiteit.
  • Wanneer jouw informatie incorrect of incompleet is heb je het recht ons te vragen deze te updaten.
  • Je hebt het recht om bezwaar te maken op de manier waarmee wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Master IT probeert jouw gegevens altijd te verwerken op een manier die voor beide partijen optimaal is en heeft jouw privacy hoog in het vaandel.
  • Je hebt het recht om ons te vragen jouw gegevens te verwijderen of niet meer te gebruiken voor bepaalde doeleindes. Een dergelijk verzoek kan de toegang tot onze services belemmeren of ervoor zorgen dat deze niet meer leverbaar zijn.

 

Cookies en soortgelijke technologieën

Wanneer je gebruik maakt van onze website, applicaties, tools of op een andere manier met services van Master IT interacteert, zullen wij of geautoriseerde server providers mogelijk gebruik maken van cookies en soortgelijke technologieën om jou beter, sneller en veiliger van dienst te kunnen zijn en voor advertentie en marketing doeleindes.

De uitgebreide cookieverklaring vind je hier.

 

Master IT Training BV Fellenoord 170 5611 ZB Eindhoven Tel: 040 23 23 390 Mail: info@master-it.nl Web: www.master-it.nl Voor meer informatie over dit Privacy Statement met betrekking op Master IT Training BV verwijzen we je door naar de website www.master-it.nl en naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP): www.autoriteitpersoonsgegevens.nl. Als je naar aanleiding van dit statement nog vragen hebt of advies verlangt omtrent de AVG of privacy in het algemeen dan kunt je terecht bij ons op het volgende e-mailadres: info@master-it.nl of telefonisch op: 040 23 23 390.