Cisco certificeringen

Geef je IT carrière een boost met een Entry, Associate of Professional Cisco certificering en wordt netwerk hero van jouw organisatie!

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat is het Azure Well-Architected Framework en wat zijn de voordelen?

Cisco certificaat halen

Cisco heeft een ruim aanbod aan certificeringen. Hierdoor kun jij als IT-er altijd wel een Cisco certificaat halen dat bij jouw kennis en ervaring past. Er zijn verschillende categorieën en verschillende niveaus waar je kunt starten. Het eerste level is Entry. Hiermee geef je een kickstart aan jouw Cisco carrière! Na Entry volgt Associate en vervolgens kom je uit bij het Professional niveau. 

"*" indicates required fields

Hidden
Voor- en achternaam*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag hier de Cisco certificeringsposter aan

Voor welke Cisco Certificering ga jij?

Voor de Professional trajecten moet je altijd 2 examens halen, waaronder een concentratie examen waarin je jouw specialisatie uitkiest. Om dit makkelijk samen te vatten hebben wij de certificeringsposter ontwikkelt, zodat jij in één handig overzicht alle Cisco certificeringstrajecten kunt bekijken. Handig toch? Download hieronder onze Cisco certificeringsposter. 

microsoft azure trainingen

Waarom is een Cisco certificering zo belangrijk?

- Je biedt consistent een hogere kwaliteit van dienstverlening aan en presteert sterker

- Met een certificering verhoog je de operationele efficiëntie van een organisatie

- Je bent beter in het selecteren van technologische oplossingen

- Het verhoogt jouw marktwaarde en niet onbelangrijk: het staat goed op jouw CV.

Microsoft examen aanvragen

Word een Cisco Certified Professional!

Cisco systemen worden wereldwijd toegepast. Veel bedrijven zijn dan ook op zoek naar werknemers die aantoonbaar kunnen werken met deze netwerken. Het behalen van een Cisco Certificering is dan ook hét recept voor een uitdagende positie bij een leuk bedrijf. Werknemers met een Cisco certificering zijn op de hoogte van de juiste kennis en bezitten de juiste vaardigheden om zo optimaal en efficiënt mogelijk te werken.

Misschien vind je het nog lastig welke Cisco certificering bij jou past. In de poster die je hierboven kunt downloaden zie je een overzicht van alle certificeringstrajecten die we aanbieden. Welke het best bij jouw carrièredoelen past kun je het beste bespreken met één van onze opleidingsadviseurs. Zijn er specifieke zaken waar je op je werk tegenaan loopt of ben je net gestart in de IT en wil je een boost geven aan je CV? We zorgen er samen voor dat jij je IT leerdoelen behaalt. Je kunt rechts onderin met één van onze opleidingsadviseurs chatten, maar je mag ons natuurlijk ook bellen op 040 2323390.