Aanpak

Incompany training

Haal het beste uit je team met een Incompany training 
microsoft training

Incompany training

Geen enkel team is hetzelfde. Daarom bieden wij op maat gemaakte trainingen voor jouw organisatie.

Heb je meerdere medewerkers voor eenzelfde onderwerp of training? Dan is het vaak interessant om een incompany te organiseren. Een Incompany is een 100% maatwerk groepstraining die wij op jullie locatie komen verzorgen.

Onze aanpak:

Wij inventariseren samen met jou de specifieke leerdoelen, het kennisniveau en de vaardigheden van jouw team. Op basis hiervan maken we een maatwerk training die naadloos aansluit bij wat jullie nodig hebben.

- Onze trainer komt naar jullie toe en verzorgt bij jullie het programma op de gewenste locatie en momenten. Jij bent in de regie!

- Daarnaast kunnen Incompany trainingen flinke kostenbesparingen opleveren. Immers heb je meerdere cursisten en verzorgen jullie zelf een deel van de faciliteiten, zoals de locatie, een deel van de administratie en de lunch. 

De voordelen op een rijtje

 • 1
  Efficiënt en doeltreffend

  Bij Master it krijg je geen standaardprogramma. We inventariseren de specifieke leerdoelen, het kennisniveau en de vaardigheden van jouw team. Op basis hiervan maken we een programma dat naadloos aansluit bij wat jullie nodig hebben.

 • 2
  Teambuilding

  Onze trainingen gaan verder dan het aanleren van vaardigheden. Ze hebben een positieve uitwerking op de teamdynamiek en zorgen voor een sterker teamgevoel. Samen leren = samen groeien!

 • 3
  Landelijk inzetbaar

  Of je nu in het noorden of in het zuiden van het land zit, onze trainers komen naar jou toe. Geen extra reistijden voor jouw team dus!

Extra voordelen: Kostenbesparend en eigen regie.

Zijn er ook nadelen?

Jawel, er zijn zeker een paar zaken die je in overweging moet nemen:

Allereerst kunnen cursisten eerder afgeleid worden door de dagelijkse zaken rondom zijn werkplek, maar daarvoor hebben wij in onze aanpak een aantal slimme tips die dat voorkomen. Daarnaast dienen jullie zelf een stukje logistiek voor je rekening te nemen, maar indien nodig kunnen wij daar ook bij helpen. 

Die nadelen wegen niet op tegen de enorme voordelen denken wij. 

Nieuwsgierig? Laat je gegevens achter en binnen 2 uur hoor je van ons!

8,6
Reviews

Gemiddelde beoordeling van een 8,6 door 62 bedrijven

9
Microsoft

Onze Incompany trainingen zijn zo effectief dat zelfs Microsoft ze aanbeveelt als dé manier om Microsoft kennis te verankeren binnen teams

Meer weten?

"*" indicates required fields

Hidden
Voor- en achternaam*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.