microsoft trainingen

Data Scientist trainingen

Machine Learning of Artificial Intelligence? Maak jezelf onmisbaar voor je organisatie en loop voorop binnen je vakgebied met een van onze Data Scientist trainingen! 
microsoft training

Carrièrepad van een Data Scientist

Trends ontdekken en op gegevens gebaseerde oplossingen voor jouw bedrijf ontwikkelen

Je hebt ervaring met technologie en de sociale wetenschappen, en je gebruikt jouw expertise om te experimenteren met oplossingen voor ingewikkelde zakelijke behoeften en deze te ontwikkelen op basis van big data. Krijg de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een succesvolle carrière als Data Scientist.

Is de cloud geheel nieuw voor je? Dan is de populairste Microsoft training je eerste stap: de Azure Fundamentals (AZ-900). Ook de de Azure Data Fundamentals (DP-900) certificering kan een goede keuze zijn voor beginners, om te kunnen doorgronden hoe grote datasets worden beheerd in Azure.

Met basiskennis van Azure én kennis van Python ben je goed voorbereid voor het echte werk: De populaire DP-100 training: Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure. In deze training leer je jouw bestaande kennis van Python en machine learning te gebruiken om gegevensopname, voorbereiding, modeltraining en -implementatie en monitoring van machine learning-oplossingen in Microsoft Azure te beheren.

Ging deze training je goed af? Dan ben je klaar om te gaan studeren voor de Azure Data Scientist Associate certificering! Hiermee toon je aan dat je gekwalificeerd bent om te werken als Asssociate Data Scientist.

azure trainingen

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste Data Scientist training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!