Tranquilo of vol gas?

Data Analyst trainingen

Aan de slag met Big Data of Data visualisatie? Bij Master IT bieden we je een breed scala aan Data Analyst trainingen aan. Met een persoonlijke coach brengen we jou IT carrière naar een hoger niveau! 
Nieuw in Microsoft Teams: Presenter Mode, Mesh en meer

Carrièrepad van een Data Analyst

Data gebruiken om belangrijke beslissingen te nemen

Een Data Analyst maakt gegevens eenvoudig te begrijpen door gegevensmodellen te ontwerpen en te bouwen om een bruikbare bedrijfswaarde te stimuleren. Krijg de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een succesvolle carrière als Data Analyst.

Wil je certificeren als Data Analyst? Dan kun je natuurlijk niet om Power BI heen. Wil je hier een echte specialist in worden, dan is de populaire Microsoft Power BI Data Analyst training een goede keuze. In deze training leer je data opschonen, transformeren, modelleren en uitgebreide dashboards maken. Met het behalen van het PL-300 examen certificeer je jezelf als Power BI Data Analyst Associate.

Wat Is Azure Lighthouse

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste Data Analyst training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!