Company Budget Card

Ontvang tot wel 35% korting op alle Microsoft trainingen. Boek je trainingen eenvoudig van één budget. Schaf één kaart aan voor al je medewerkers. 

Voorwaarden Company Budget Card:

Aanschafwaarde Company Budget CardKorting op trainingen
€ 10.000 – € 24.99927,5%
€ 25.000 – € 49.99930%
≥ € 50.00035%

  • Het budget aanwezig op de Company Budget Card is vanaf aankoopdatum 12 maanden geldig;
  • Bij opwaardering van de Company Budget Card kan het oude budget meegenomen worden en is het volledige bedrag vanaf de aankoopdatum 12 maanden geldig;
  • Je kunt de Company Budget Card gebruiken voor al onze Microsoft Trainingen;
  • Bij het boeken van een training zal altijd gebruik gemaakt worden van de prijs die vermeld staat op de website;
  • Bij het boeken van een training via de website zal altijd via het opmerkingenveld bij de inschrijving aangegeven moeten worden dat het bedrijf bij deze boeking het budget van de Company Budget Card wil gebruiken.

Schaf de Company Budget Card aan en profiteer van enorme kortingen

Met onze Company Budget Card profiteer je nu van enorme kortingen. De Company Budget Card van Master it Training maakt het mogelijk om in één keer een trainingsbudget in te kopen. Dit budget is vrij te besteden aan de honderden Microsoft trainingen die wij op onze website hebben staan. Naast het gemak van het boeken van verschillende trainingen uit één budget heeft de Company Budget Card nog een groot voordeel: je profiteert altijd van 27,5% tot 35% korting op je gehele aankoopbedrag! 

Wil je meer weten over de Company Budget Card

Wil je de mogelijkheden bespreken? Laat hieronder je contactgegevens achter en we nemen binnen een uur contact met je op! Onze enthousiaste opleidingsadviseurs staan te popelen om jou het beste advies te geven.

"*" indicates required fields

Hidden
Voor- en achternaam*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.