Header foto

AI Engineer trainingen

Wil jij een AI Engineer worden en je organisatie voorbereiden op de toekomst? Bij Master IT train je op jouw tempo onder persoonlijke begeleiding van een coach. Samen boosten we je carrière naar een hoger niveau!
Microsoft Dynamics 365 trainingen

Carrièrepad van een AI Engineer

Toonaangevende AI-oplossingen definiëren en implementeren

Of je nu in een cloudomgeving of een hybride omgeving werkt: AI Engineers ontwikkelen en implementeren cognitieve services en machine learning zodat hun organisatie voorop blijft lopen. Krijg de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een succesvolle carrière als AI Engineer door het behalen van een Microsoft certificering.

We raden elke nieuwkomer die wil leren werken met AI de AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals training aan. Behaal je het examen van deze training, dan heb je jouw Azure AI Fundamentals certificering in the pocket.

De volgende stap is om echt inhoudelijke expertise op te bouwen met de AI-102 training, Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution. In deze training ga je daadwerkelijke applicaties bouwen waarin AI een cruciale rol speelt. Behaal je het examen, dan mag je je met trots Azure AI Engineer Associate noemen!

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste AI Engineer training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!