Acties

Office trainingen

Verbaas je collega’s met je Excel, Powerpoint, Word of Outlook skills! Met onze Microsoft Office trainingen wordt jij binnen no-time een expert.

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol
Lesmethodes

Microsoft Office trainingen

Welke Office training past bij jou? Ga jij voor een Excel, Outlook, PowerPoint of Word training? De Office programma’s zijn één van de meest gebruikte programma’s ter wereld. Vooral Word en Excel zijn programma’s die je bijna dagelijks wel opent! Bijna iedereen in het werkveld gebruikt ze, van het management tot op de werkvloer. Maar maak jij gebruik van alle opties en voordelen die een Office programma jou biedt? Waarschijnlijk niet. Misschien ken je bepaalde foefjes wel, maar als je een complexe taak moet uitvoeren, zoals het maken van een database, dan haken er wat mensen af. Veel mensen onderschatten de mogelijkheden en opties die deze programma’s je kunnen bieden. Start vandaag nog met een Microsoft Office cursus en breid jouw kennis uit.

Investeren in jezelf met een cursus MS Office

Bespaar jezelf de tijd en verminder de foutgevoeligheid door je kennis uit te breiden op het gebied van Microsoft Office. Investeer in jezelf met een cursus Microsoft Office en ervaar de voordelen!

Cursisten die je voor zijn gegaan delen hun ervaring: ‘Ik ben nu veel sneller klaar, ik had dit veel eerder moeten doen’.

We kijken graag samen met je wat je kennisniveau is en waar je tegenaan loopt op je werk. Zijn er misschien meerdere collega’s die tegen hetzelfde probleem aanlopen of zijn er meerdere mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van Microsoft Office? We gaan samen aan de slag om je IT doelen te behalen! Daarom maken we een leerplan voor je op zodat jij de training in je eigen tempo kunt doorlopen en je kennis meteen toe kunt passen in de praktijk. Een kleine investering die zorgt voor veel tijd- en geld besparing! Wanneer gaan we jouw cursus MS Office inplannen?

Vragen over een Microsoft Office trainingen

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Microsoft trainingen. Laat het ons weten per mail op info@master-it.nl, bel ons op 040 23 23 390 of stuur ons een berichtje op Whatsapp via 06 30 74 45 03.

Vraag de Microsoft certificeringsposter aan

Benieuwd naar de verschillende rollen waarin jij je kan specialiseren als IT professional? Laat je gegevens achter en we sturen je direct het Microsoft certificeringsposter op.