Lesmethode Master IT

Developer trainingen

Leren programmeren met Java of React? Bij Master IT is er altijd een Developer training die bij jouw tempo en niveau past! Met persoonlijke begeleiding leer je op een praktische manier alle ins- en outs van de door jouw gekozen programmeertaal.
microsoft training

Carrièrepad van een Developer

Iedereen laten profiteren van technologie

Als Developer ontwerp, bouw en test je software en systemen waarmee de technologie functioneert, van commerciële apps tot zakelijke cloudoplossingen. Er zal altijd een grote vraag naar Developers blijven. Daarom heeft Microsoft maar liefst vier certificeringstrajecten voor Developers ingericht.

Het cloudplatform van Microsoft biedt veel mogelijkheden om toepassingen op te ontwikkelen, daarom is de Azure Developer Associate een populaire certificering. Deze volg je door het volgen van de AZ-204 Developing Solutions for Microsoft Azure training.

De tweede Developer certificering is de Microsoft 365 Developer Associate (MS-600), waarin je toepassingen in het Microsoft 365-platform leert ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden.

Voor het Power Platform is ook een Developer certificering beschikbaar, de Power Platform Developer Associate (PL-400). Met deze certificering toon je aan dat het maken van technische ontwerpen in Power Apps en het configureren van Dataverse geen geheimen voor jou bevat.

Een vierde Microsoft Developer certificering is de Dynamics 365: Finance and Operations Apps Developer Associate (MB-300 & MB-500), waarin je complexe applicaties bouwt in het CRM en ERP systeem Dynamics 365.

ITIL 4 Certificering

Onze lesmethode

Dat we enthousiast zijn over Active Learning zal geen verrassing meer zijn. Maar wist je dat Active Learning ook wetenschappelijk bewezen een effectievere lesmethode is? Plan vandaag nog jouw Active Learning training in en ontdek de voordelen:

• Via een actieve lesmethode leer je twee keer zoveel vergeleken met een traditionele lesmethode.

• Wanneer je op een actieve manier kennis verwerft, dan kun je dit beter onthouden dan door passief te luisteren.

• Active Learning zorgt niet alleen voor een beter leerresultaat, maar verhoogt ook de tevredenheid en het plezier tijdens je IT training, ten opzichte van traditionele, passieve leermethoden.

• Active Learning helpt bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en je probleemoplossend vermogen.

• Je hebt 45% meer kans om te slagen en de examenscore is gemiddeld 6% hoger met Active Learning.

Opleidingsadvies nodig?

Twijfel je of je de juiste Developer training gevonden hebt? Ons team staat voor je klaar om je vrijblijvend te begeleiden in de volgende stap van je ICT carrière!