Lesmethodes
Online, in de klas of beiden

Lesmethodes

Active Learning

Active Learning is ontwikkeld om jou sneller en beter te laten leren. Je luistert niet passief naar je trainer maar je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist. Leer en laad jezelf op met Active Learning.

microsoft training

E-Learning

Blink je uit in zelfdiscipline, wil je graag studeren buiten werktijden of heb je als doorgewinterde IT’er weinig behoefte aan 1-op-1 begeleiding? We bieden je de mogelijkheid om jouw training volledig in jouw eigen tijd te volgen. Uiteraard met het officiële lesmateriaal waarmee je de juiste kennis opdoet. Ben je op zoek naar volledige zelfstudie? Kies dan voor E-Learning.

Incompany training

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega's om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. Voor als je het echt samen wil doen! Zo komt een gecertificeerde trainer naar je bedrijf om jou en je team te helpen bij specifieke cases waar jullie hulp bij nodig hebben. We zorgen er samen voor dat de IT doelen van de organisatie worden behaald!