Acties

VMware trainingen

Breng je desktopvirtualisatie skills naar een hoger level met kunstmatige intelligentie, edge computing, Kubernetes, blockchain en zelfregulerende systemen door een van onze VMware trainingen te volgen.

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


VMware
Ervaring
Taal
Rol
Power Platform Trainingen

VMware trainingen

VMware vSphere is het meest gebruikte virtualisatieplatform ter wereld. Het vormt de basis van VMware’s cloud-infrastructuur suite. Het wordt breed ingezet door zowel grote bedrijven, het midden- en kleinbedrijf en public cloud service providers. Daarnaast vormt het de basis voor de groeiende markt van desktopvirtualisatie. Een toenemend aantal klanten hanteert VMware vSphere als strategisch IT-platform.

De VMware software zet je in voor digitale werkomgevingen, beveiliging, netwerken, de cloud en app-modernisering. Na het volgen van een VMware training kun jij de grootste uitdagingen aan met behulp van kunstmatige intelligentie, edge computing, Kubernetes, blockchain en zelfregulerende systemen.

Breng jouw VMware skills to the next level!

Master IT verzorgt VMware trainingen in samenwerking met het VMware Authorized Training Center (VATC) in Nederland. We bieden je een ruim aanbod aan VMware cursussen variërend in niveau en lesdagen. De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren en gecertificeerde trainers. Vergroot je vaardigheden en benut volledig de mogelijkheden van VMware-oplossingen met een VMware training bij Master IT.

Dus manager, de volgende stap is aan jou: ga jij je focussen op de werknemerservaring om het beste talent te behouden? Ga je ‘gewoon’ aan het werk of ga je vooruit en aan de slag met digitale oplossingen waarmee je vol vertrouwen kunt reageren op uitdagingen? Pas jij je aan, aan de nieuwe realiteit en bouw je aan morgen? Omarm je de strategie die je organisatie brengt naar innovatie, differentiatie en groei? We kijken graag samen hoe we je hierbij kunnen helpen. 

Vragen over een VMware training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze VMware trainingen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!