Acties

Microsoft 365 trainingen

Maak het verschil voor je organisatie door een moderne werkplek te realiseren waarin je waar dan ook, met ieder apparaat, veilig kan samenwerken. Onze Microsoft 365 trainingen zijn geschikt voor o.a. eindgebruikers, beheerders, managers en analisten.

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol
Reset alle zoekfilters
Sorteer op:
Geen resultaten

Microsoft 365 trainingen

Microsoft 365 is ideaal om te gebruiken om de productiviteit binnen de organisatie en het team te verbeteren, maar ook om samen te werken en te communiceren. De nieuwe werkcultuur is collaboratief en open, zodat je overal ter wereld op elk apparaat veilig kunt samenwerken. Maar hoe maak je zo’n moderne werkplek mogelijk? Met Microsoft 365 oplossingen! En daar kun jij alles over leren tijdens jouw Microsoft 365 training.

Ontdek wat er mogelijk is met een Microsoft 365 training

Get it done! Microsoft 365 + de kracht van de cloud maken het jou gemakkelijk om op productievere en nieuwe manieren samen te werken. Verbreed jouw expertise binnen het Microsoft 365 domein en doe nieuwe vaardigheden op over dit zeer populaire platform. Je kunt de uitdaging voor jezelf zoeken op het gebied van Windows 10, Microsoft Teams, Modern Desktop, Exchange, Sharepoint of bijvoorbeeld Microsoft 365 Security. Wat past er bij jouw huidige rol? Of ben je net nieuw en wil jij jezelf verdiepen in de mogelijkheden van M365? Dat kan ook!

Trainerspagina

Start nu met een Microsoft 365 cursus

Om succesvol te kunnen werken met Microsoft 365 en alle opties zo optimaal in te zetten, is het kiezen van de juiste Microsoft 365 cursus enorm belangrijk. De rol die jij inneemt bij een bedrijf speelt hierin een belangrijk aandeel. Ben je een eindgebruiker, administrator, beheerder, analyst of manager? Voor elke rol en elk expertiseniveau hebben we een passende training. Het is echter aan jou om die kans te pakken om jezelf te onderscheiden en het verschil te maken! Haal jij alles uit M365? Of loop je tegen bepaalde situaties aan waar je wel hulp bij kunt gebruiken? We helpen je graag om jouw IT doel te behalen! Ga jij je expertise valideren met een certificering? Laten we er samen voor gaan!

Vragen over een Microsoft 365 training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Microsoft trainingen. Laat het ons weten per mail op info@master-it.nl, bel ons op 040 23 23 390 of stuur ons een berichtje op Whatsapp via 06 30 74 45 03.

Vraag de Microsoft certificeringsposter aan

Benieuwd naar de verschillende rollen waarin jij je kan specialiseren als IT professional? Laat je gegevens achter en we sturen je direct het Microsoft certificeringsposter op.