ORSQLPLSQLFUN

Oracle Database 12c SQL en PL/SQL Fundamentals

5 dagen
Beginner
Available in English

Volg de Training Oracle Database 12c SQL en PL/SQL Fundamentals. Deze module verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de omgang met relationele databases door middel van de vraagtaal SQL (Structured Query Language), en kennis en vaardigheden van de Oracle procedurele programmeertaal PL/SQL om stored procedures en programmablokken te schrijven.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

SQL gebruiken in combinatie met de Oracle Database 12c
Kennis en vaardigheden van de Oracle procedurele programmeertaal PL/SQL opdoen
Stored procedures en programmablokken schrijven
Pak nu € 1.000,- korting
Via het STAP budget kan je tot wel € 1.000,- incl. BTW korting krijgen op je training. Hierdoor zijn veel van onze trainingen zelfs gratis! Bekijk het STAP budget.
Flexibel inplannen
Bij ons kun je flexibel inplannen. Zo train je wanneer het jou uitkomt. 
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug.
Hidden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt

Training: Oracle Database 12c SQL en PL/SQL Fundamentals

Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de omgang met relationele databases door middel van de vraagtaal SQL (Structured Query Language), en kennis en vaardigheden van de Oracle procedurele programmeertaal PL/SQL om stored procedures en programmablokken te schrijven.

Kennis van het Relationeel model is gewenst.

Deze training is bestemd voor Applicatie Ontwikkelaars, Implementatie specialisten, PL/SQL Ontwikkelaars, Forms Ontwikkelaars, Reports Ontwikkelaars, Technisch Consultants

 • Schrijf SQL queries op één en/of meer tabellen
 • SQL output aanpassen met: single row en conversie functies en conditionele expressies.
 • Group functies voor data aggregatie.
 • Data manipuleren in tabellen
 • Creeer database objecten.
 • Creeer PL/SQL code die gedeeld kan worden door meerdere applicaties.
 • Creeer anonymous PL/SQL blocks, stored procedures en functies.
 • Declareer identifiers en PL/SQL Variables.
 • Ophalen en manipuleren van data met PL/SQL
 • Opslaan en ongedaan maken van transacties
 • Conditionele flow control (loops, control structures).
 • Foutafhandeling in PL/SQL applicaties.

Ontvang gave gadgets bij onze trainingen!

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Digital MOC
Labomgeving
5 dagen voor € 2.475,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Digitale brochure ontvangen?

 • Hidden
 • Hidden
 • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ORSQLPLSQLFUN
Oracle Database 12c SQL en PL/SQL Fundamentals
€ 2.475,-
Bekijk data