AZ-2002

Develop an ASP.NET Core web app that consumes an API (AZ-2002)

1 dag
Intermediate

Volg de Develop an ASP.NET Core web app that consumes an API en leer hoe je een ASP.NET Core app maakt die gebruikt maakt van een API.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

De bijbehorende Applied Skill maken en behalen
Een project naar Azure App Service Deployen
Informatie uit een API verkrijgen
€ 695,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Develop an ASP.NET Core web app that consumes an API (AZ-2002)

To earn this Microsoft Applied Skills credential, learners demonstrate the ability to develop an ASP.NET Core Razor Pages app that consumes an API to retrieve, create, and update data.

  • Experience writing C# at an intermediate level
  • Ability to write HTML at an intermediate level
  • Knowledge of RESTful services and HTTP action verbs

Deze training is voornamelijk gericht op Developers.

Module 1: Interact with an ASP.NET Core minimal API 

  • Explore ASP.NET Core API’s
  • Document an API by using Swashbuckle

Module 2: Implement HTTP operations in ASP.net Razor Pages 

  • Explore HTTP clients in .NET Core
  • Perform HTTP operations in Razor Pages

Module 3: Render API responses in ASP.net Core Razor Pages 

  • Explore Razor Pages project structure
  • Discover Razor Pages syntax
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Trainerspagina

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
1 dag voor € 695,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
AZ-2002
Develop an ASP.NET Core web app that consumes an API (AZ-2002)
€ 695,-
Bekijk beschikbaarheid