PRINCE2F

Certificering

PRINCE2 Foundation

2 dagen

Behaal je PRINCE2 Foundation certificering. Tijdens deze PRINCE2 Foundation training leer je de principes en terminologie van projectmatig werken volgens de PRINCE2 methode. Hiermee krijg je gestructureerd inzicht in de wijze waarop een project en een projectorganisatie worden opgebouwd en hoe een project gecontroleerd kan worden opgestart, uitgevoerd en opgeleverd conform PRINCE2®. Deze training werkt met de nieuwste versie 6 van PRINCE2.

Deze training wordt verzorgd door geaccrediteerd PeopleCert partner: Global Knowledge Network Netherlands.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Een project met de belangrijkste activiteiten, rollen en instrumenten beheersen
Het Project Mandaat, de Project Brief, het Project Initiation document, het End Project Report en een aantal andere belangrijke projectdocumenten gebruiken
Goed voorbereid het examen PRINCE2® Foundation afnemen
€ 1.595,-
Aan de slag
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040 23 23 390
Deze training(en) en examenvoucher(s) zijn inbegrepen bij deze certificering:
T
PRI2F
PRINCE2 Foundation + Examen
E
Examen
PRINCE2 Foundation

Certificering: PRINCE2 Foundation

Interactieve 2-daagse klassikale PRINCE2 Foundation training die afgesloten wordt met het PRINCE2 Foundation examen.

Verandering is een constante waar ook jouw organisatie niet omheen kan. Om bij te kunnen blijven in alle ontwikkelingen en jouw organisatie effectief te houden zijn innovaties en veranderingen noodzakelijk. Mede vanwege de risico’s die hiermee gepaard gaan worden hiertoe projecten gestart. In projecten worden middelen, vaardigheden, technologie en ideeën bijeengebracht om zakelijke doelstellingen te bereiken en zakelijke voordelen te behalen. PRINCE2® wordt internationaal erkend als een standaard en een gestructureerde methode voor effectief project management, ontwikkeld op basis van ‘best practices’.

Tijdens deze PRINCE2 Foundation training leer je de principes en terminologie van projectmatig werken volgens de PRINCE2 methode. Hiermee krijg je gestructureerd inzicht in de wijze waarop een project en een projectorganisatie worden opgebouwd en hoe een project gecontroleerd kan worden opgestart, uitgevoerd en opgeleverd conform PRINCE2®. Meer specifiek leer je in deze training het volgende:

  • Jouw eigen rol en de rol van anderen in een project
  • Het doel en de belangrijkste inhoud van: het Project Mandaat, de Project Brief, het Project Initiation document, het End Project Report en een aantal andere belangrijke projectdocumenten
  • De beheersing van een project met de belangrijkste activiteiten, rollen en instrumenten
  • Het met goed resultaat afleggen van het examen PRINCE2® Foundation

Na afloop ben je geheel voorbereid op het officiële examen ‘PRINCE2® Foundation’. Het examen is in de prijs inbegrepen en wordt aansluitend aan de training afgenomen.

PRINCE2® is a Registered Trade Mark of AXELOS.

Je hebt enige kennis van en ervaring met projectmatig werken.

Iedereen die in een project werkzaam is of als belanghebbende bij een project betrokken is en:

  • inzicht wil verkrijgen hoe projecten op een adequate wijze gemanaged kunnen worden om de beoogde resultaten te behalen;
  • de principes en terminologie van de gestructureerde projectmanagement methode PRINCE2 wil leren.

Het PRINCE2 Foundation-examen is erop gericht om te meten of je in staat bent om te functioneren als geïnformeerd lid van een projectmanagementteam met behulp van de PRINCE2-methodiek binnen een projectmanagement die PRINCE2 ondersteunt.Daartoe moeten zij aantonen dat zij de principes en terminologie van de methode begrijpen en specifiek moeten kandidaten in staat zijn om:

  • Het doel en de belangrijkste inhoud van alle rollen, de zeven principes, de zeven thema’s en de zeven processen te omschrijven
  • Te specificeren welke managementproducten input in, en output uit de zeven processen zijn
  • Te specificeren wat het hoofddoel en de belangrijkste inhoud zijn van de belangrijkste managementproducten
  • Te specificeren wat de relatie is tussen processen, op te leveren producten en de managementdimensies van een project.

Welke lesmethode kies jij?

Klassikaal

Deze certificering bestaat uit klassikale trainingen, waarbij je groepsgewijs een mix van theorie en praktijk krijgt. Een ervaren trainer helpt je vooruit en je kunt je ervaringen en kennis delen met je medecursisten. In een notendop: leer face-to-face van experts en je mede IT-professionals in de klas en maak gebruik van cursusmateriaal om individueel te werken aan je opdrachten.

Groepsgewijs leren
Oefenexamen omgeving (indien beschikbaar)
Face-to-face leren van experts
Examenvoucher(s)
2 dagen voor € 1.595,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie
PRINCE2F
Certificering
PRINCE2 Foundation
€ 1.595,-
Aan de slag