OCPJV11D

Certificering

Oracle Certified Professional (OCP) Java SE 11 Developer

5 dagen

Ga voor jouw Oracle Certified Professional (OCP) Java SE 11 Developer Certificering bij Master IT. Upgrade jouw toekomst met een Oracle certificering! Deze certificering is geschikt voor iedereen die de basisbeginselen van de Java SE 11 programmeertaal wil verschaffen. Deze certificering bevat de Java SE 11 Developer training, een oefenexamen en het 1Z0-819 examen.

€ 2.679,-
Aan de slag
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040 23 23 390
Deze training(en) en examenvoucher(s) zijn inbegrepen bij deze certificering:

Certificering: Oracle Certified Professional (OCP) Java SE 11 Developer

Deze certificering is geschikt voor iedereen die de basisbeginselen van de Java SE 11 programmeertaal wil verschaffen. 

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor het starten met deze certificering. Algemene kennis over de IT is voor deze OCP training een pre.

Deze Java SE 11 Programmer 1 training is bedoeld voor beginnend Java programmeur, technisch consultant, web beheerder en iedereen die zijn Oracle Certified Programmer voor Java 11 wil behalen.

Fundamenten van de taal JavaDatatypen, variabelen en methodenApplicatiesOverervingCondities en herhalingsstatementsPackages en modifiersConstructoren en overloadingConversie, polymorfisme en interfacesArraysCollectiesGarbage collection, foutafhandeling en assertionsLambda expressiesDatums, tijden en periodesJShellModules

Welke lesmethode kies jij?

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Officieel Digitaal Lesboek
Online labomgeving
Examenvoucher(s)
Oefenexamen omgeving
5 dagen voor € 2.679,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie
OCPJV11D
Certificering
Oracle Certified Professional (OCP) Java SE 11 Developer
€ 2.679,-
Aan de slag