CTSEC
Certificering

CompTIA Security+

5 dagen

Deze CompTIA Security+ certificering is geschikt voor iedereen die het CompTIA examen SY0-601 wil behalen en gecertificeerd wil worden op het gebied van CompTIA.

Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze certificering omvat:

Certificering: CompTIA Security+

Deze certificering is geschikt voor iedereen die het CompTIA examen SY0-601 wil behalen en gecertificeerd willen worden op het gebied van CompTIA.

Voor het starten met deze certificering dien je minimaal kennis te hebben op het niveau van A+ én N+.

Deze certificering is bedoeld voor iedereen die met beveiliging te maken heeft of gaat krijgen ongeacht de organisatie en het (netwerk)platform. Diegenen die het Security+ examen SY0-601 willen gaan doen.

MODULE 1 – SECURITY THREATS AND CONTROLSMODULE 2 – CRYPTOGRAPHY AND ACCESS CONTROLMODULE 3 – NETWORK SECURITYMODULE 4 – HOST, DATA, AND APPLICATION SECURITYMODULE 5 – OPERATIONAL SECURITY

Ga jij je certificeren?

Rock on! Onze acties al gezien?

Welke lesmethode kies jij?

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Boek
Lab
Examenvoucher(s)
Oefenexamen omgeving
5 dagen voor € 2.788,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie

Digitale brochure ontvangen?

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CTSEC
Certificering
CompTIA Security+
€ 2.788,-