CTNET
Certificering

CompTIA Network+

5 dagen

Deze CompTIA Network+ certificering is geschikt voor iedereen die het CompTIA examen N10-007 wil behalen en gecertificeerd wil worden op het gebied van CompTIA.

Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
Hidden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt
Deze certificering omvat:

Certificering: CompTIA Network+

Deze certificering is geschikt voor iedereen die het CompTIA examen N10-007 wil behalen en gecertificeerd wil worden op het gebied van CompTIA.

Voor het volgen van deze certificering dien je te beschikken over een behaalde A+ certificering en/of 9 tot 12 maanden ervaring met IT beheer. Het is niet nodig om de A+ certificering te behalen voor je deze certificering gaat behalen, maar het wordt wel aangeraden.

CompTIA Network+ is de eerste certificering die IT professionals gespecialiseerd in netwerkbeheer en support zouden moeten behalen. Network+ is gericht op IT professionals met als functie netwerkbeheerder, netwerk techneuten, mensen verantwoordelijk voor het installeren van een netwerk, help desk techneuten en mensen belast met het installeren van IT kabels.

Module 1 / Local Area NetworksModule 2 / IP AddressingModule 3 / InternetworkingModule 4 / Applications and SecurityModule 5 / Operations and Infrastructure    

Ga jij je certificeren?

Rock on! Onze acties al gezien?

Welke lesmethode kies jij?

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Officieel Digitaal Lesboek
Online labomgeving
Examenvoucher(s)
Oefenexamen omgeving
5 dagen voor € 2.580,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie

Digitale brochure ontvangen?

  • Hidden
  • Hidden
  • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CTNET
Certificering
CompTIA Network+
€ 2.580,-
Aan de slag