CTA
Certificering

CompTIA A+

5 dagen

Deze CompTIA A+ certificering is geschikt voor iedereen die de CompTIA examens 220-1001 en 220-1002 wil behalen en gecertificeerd wil worden op het gebied van CompTIA.

Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze certificering omvat:
T
CompTIA-1001
CompTIA A+
E
Examen
220-1001 en 220-1002

Certificering: CompTIA A+

Deze certificering is geschikt voor iedereen die de CompTIA examens 220-1001 en 220-1002 wil behalen en gecertificeerd wil worden op het gebied van CompTIA.

Voor deze certificering is geen voorkennis vereist.

Deze certificering is bedoeld voor aankomende junior beheerders en helpdeskmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor het configureren van PC’s, randapparatuur en besturingssystemen. Daarnaast is deze certificering bijzonder geschikt voor het verkrijgen van kennis om storingen bij PC’s, randapparatuur en software op te sporen & op te lossen.

Bekijk de onderdelen van de CompTIA A+ training voor de inhoud van deze certificering.

Ga jij je certificeren?

Rock on! Onze acties al gezien?

Welke lesmethode kies jij?

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Boek
Lab
Examenvoucher(s)
Oefenexamen omgeving
5 dagen voor € 2.962,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie
CTA
Certificering
CompTIA A+
€ 2.962,-