CCNP Security
Certificering

Cisco Certified Network Professional Security

10 dagen
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze certificering omvat:

Certificering: Cisco Certified Network Professional Security

De nieuwe CCNP Security certificering toont aan dat je op professional level inzicht hebt in de beveiligingsoplossingen van Cisco.

Om de CCNP Security-certificering te behalen zijn er twee examens nodig: een core examen en een security concentration examen. Je hebt keuze uit verschillende concentration examens. Dit geeft je de mogelijkheid je te specialiseren in een technology die voor jou relevant is.

  • Het core examen is gericht op kennis van security infrastructuren. security infrastructure. 
  • Concentration examens richten zich op opkomende en industriespecifieke onderwerpen zoals identity & access management, web & e-mail security, Next Generation Firewalls, Next Generation IPS, VPN solutions en security automation.

Verplicht examen350-701 SCOR   Implementing and Operating Cisco Security Core Technologies (SCOR) Kies één van de onderstaande Concentrations

  • 300-730 SVPN   Implementing Secure Solutions with Virtual Private Networks (SVPN)
  • 300-715 SISE     Implementing and Configuring Cisco Identity Services Engine (SISE)
  • 300-720 SESA    Securing Email with Cisco Email Security Appliance (SESA)

Houd er rekening mee dat de totaalprijs varieert tussen het gekozen concentration examen: Cisco certificeringTotaalprijsAantal trainingsdagenCCNP Security met SISE   €       6.661,0010CCNP Security met SESA  €       6.261,009CCNP Security met SVPN  €       6.961,0010

Formeel is er geen specifieke voorkennis vereist. Wel wordt vijf tot zeven jaar ervaring geadviseerd op het gebied van designing, deploying, operating en optimaliseren van security oplossingen.

Beveiligingspersonen die kernbeveiligingstechnologieën moeten kunnen implementeren en gebruiken, waaronder netwerkbeveiliging, cloudbeveiliging, inhoudbeveiliging, eindpuntbescherming en -detectie, veilige netwerktoegang, zichtbaarheid en handhaving.

Bekijk de onderdelen van de trainingen voor de inhoud van deze certificering.

Welke lesmethode kies jij?

Klassikaal

Deze certificering bestaat uit klassikale trainingen, waarbij je groepsgewijs een mix van theorie en praktijk krijgt. Een ervaren trainer helpt je vooruit en je kunt je ervaringen en kennis delen met je medecursisten. In een notendop: leer face-to-face van experts en je mede IT-professionals in de klas en maak gebruik van cursusmateriaal om individueel te werken aan je opdrachten.

Groepsgewijs leren
Mix van theorie en praktijk
Face-to-face leren van experts
10 dagen voor € 6.961,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie
CCNP Security
Certificering
Cisco Certified Network Professional Security
€ 6.961,-