CBROPS
Certificering

Cisco Certified CyberOps Associate

5 dagen
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze certificering omvat:

Certificering: Cisco Certified CyberOps Associate

Overweeg je een carrière in security operations? Dan is de Cisco Certified CyberOps Associate certificering (voorheen: CCNA Cyber Ops) iets voor jou.

Je leert de basis die je nodig hebt om in een security operations center te kunnen werken, waaronder het opsporen van en het reageren op beveiligingsincidenten zoals cybercriminaliteit, cyberspionage, insiderbedreigingen en andere geavanceerde aanhoudende bedreigingen.

De behoefte aan Cybersecurity-professionals blijft groeien en deze certificering biedt een grote opstap voor beveiligingsprofessionals die hun carrière in de cybersecurity willen bevorderen.

Deelnemers moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Bekendheid met Ethernet en TCP/IP netwerken
  • Kennis van de besturingssystemen Windows en Linux
  • Bekendheid met de basisprincipes van netwerkbeveiligingsconcepten

Cybersecurity-analisten op associate-niveau die werken in beveiligingsoperatiecentra.

Bekijk de onderdelen van de Understanding Cisco Cybersecurity Operations Fundamentals (CBROPS) training voor de inhoud van deze certificering.

Welke lesmethode kies jij?

Klassikaal

Deze certificering bestaat uit klassikale trainingen, waarbij je groepsgewijs een mix van theorie en praktijk krijgt. Een ervaren trainer helpt je vooruit en je kunt je ervaringen en kennis delen met je medecursisten. In een notendop: leer face-to-face van experts en je mede IT-professionals in de klas en maak gebruik van cursusmateriaal om individueel te werken aan je opdrachten.

Groepsgewijs leren
Mix van theorie en praktijk
Face-to-face leren van experts
5 dagen voor € 3.289,-

Incompany

Wil jij een goede, maar bovendien leuke IT training volgen met je collega’s om jullie skills uit te breiden? Of merk je als manager dat je werknemers meer IT-vaardigheden moeten ontwikkelen? Met onze Incompany trainingen bieden wij maatwerktrainingen aan voor complete IT-teams of -afdelingen. We denken van A tot en met Z met je mee en samen zorgen we voor een succesvolle groepstraining op locatie!

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Bij jou op locatie
CBROPS
Certificering
Cisco Certified CyberOps Associate
€ 3.289,-