Acties

Microsoft trainingen

Word de Microsoft expert van jouw organisatie met een van onze Microsoft trainingen! Een gecertificeerde trainer traint je via onze Active Learning lesmethode.

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol
Reset alle zoekfilters
Sorteer op:
Geen resultaten

Microsoft trainingen van fundamentals tot expert

Zoals Satya Nadella, CEO van Microsoft zegt: ‘Wees gepassioneerd en durf! Blijf altijd leren. Je stopt met het doen van nuttige dingen als je het niet leert’. Bij Master IT helpen wij jou graag met leren van nuttige dingen, door het volgen van een Microsoft training die bij jou past!

Of je nu een beginner of een ervaren professional bent, een Microsoft training is er voor beide niveaus. We kunnen je in staat stellen om innovatieve applicaties, services en ervaringen te bouwen op het Microsoft platform waarmee jij een betekenisvolle impact hebt in de IT wereld.

Zo kun je starten met de Microsoft fundamentals of je vervolgt je pad en gaat voor een training op associate, expert of specialty level. Neem jij de controle in handen en ga jij het besluit maken om te gaan voor the next level? We willen je daar graag bij helpen!

Word jij een Microsoft Certified Professional?

Of jij nu je Microsoft training online of op één van onze locaties volgt, je beschikt over het juiste materiaal en de training wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer. Als Microsoft Gold Partner laten we je kennis maken met geavanceerde technologieën op gebieden zoals data, mobiele ontwikkeling en cloudservices.

Na je Microsoft cursus ontvang je een certificaat van deelname. Wil jij nog een stapje verder gaan dan enkel een deelnamecertificaat? Ga dan op voor het examen en word een Microsoft Certified Professional. Download onze overzichtelijke certificeringsposter waar alle Microsoft trainingen en certificeringen op staan.

Welkom in de wereld van Microsoft technologie – kies jouw pad en maak indruk op de wereld!

Vragen over een Microsoft training?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar als je vragen hebt over een van onze Microsoft trainingen. Laat het ons weten per mail op info@master-it.nl, bel ons op 040 23 23 390 of stuur ons een berichtje op Whatsapp via 06 30 74 45 03.

Vraag de Microsoft certificeringsposter aan

Benieuwd naar de verschillende rollen waarin jij je kan specialiseren als IT professional? Laat je gegevens achter en we sturen je direct het Microsoft certificeringsposter op.