PL-7000

Create and Manage with Power Apps and Power Automate bundel

2 dagen
Beginner
Available in English

Deze training is een combinatie van de PL-7001, PL-7002 en PL-7003 training, deze trainingen zijn de opvolger van de PL-100. Leer in deze training vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om effectieve en efficiënte oplossingen te maken binnen Microsoft Power Platform.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Je eigen data model en canvas app maken.
Automatische processen maken en beheren met behulp van Power automate
Tabellen maken in Dataverse
€ 1.095,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Create and Manage with Power Apps and Power Automate bundel

Deze training is een combinatie van de PL-7001, PL-7002 en PL-7003 training, deze trainingen zijn de opvolger van de PL-100. Leer in deze training vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om effectieve en efficiënte oplossingen te maken binnen Microsoft Power Platform.Na het volgen van deze training kun je voor zowel de PL-7001, PL-7002 als PL-7003 de bijbehorende Microsoft Applied maken, na het succesvol behalen ontvang je hiervoor een officiële Microsoft Badge.

– You should understand application development, writing formulas such as those in Excel, and creating, reading, updating, and deleting data.- Fundamental understanding of Power Platform- Basic understanding of Power Automate.- Candidates for this credential should be familiar with data modeling concepts in Microsoft Dataverse and with the Power Apps maker portal.

De App Maker bouwt oplossingen om taken en processen voor zichzelf en zijn team te vereenvoudigen, te automatiseren en te transformeren, waarbij hij diepgaande expertise heeft in het bedrijfsdomein van de oplossing. Je hebt basisvaardigheden in datamodellering, user experience design en procesanalyse. De App Maker creëert en dwingt bedrijfsprocessen af, structureert het digitaal verzamelen van informatie, verbetert de efficiëntie van herhaalbare taken en automatiseert bedrijfsprocessen. De App Maker gebruikt de Maker tools van Power Platform om zakelijke problemen op te lossen. Hij/zij kan geavanceerde functies van Microsoft apps en productiviteitstools van derden gebruiken. De App Maker is zich bewust van de mogelijkheden en beperkingen van beschikbare tools en begrijpt hoe deze toe te passen. De App Maker is zelfsturend en oplossingsgericht. Hij of zij heeft misschien geen formele IT-opleiding, maar voelt zich comfortabel bij het gebruik van technologie om zakelijke problemen op te lossen. Ze begrijpen de operationele behoefte en hebben een visie op het gewenste resultaat. Ze benaderen problemen met gefaseerde en iteratieve strategieën.

PL-7001: Create and Manage Canvas Apps with Power Apps – Get started with Power Apps canvas apps- Customize a canvas app in Power App- How to build the User Interface in a canvas app in Power Apps- Work with external data in a Power Apps app- Write data in a Power Apps canvas App- Publish, Share, and maintain a canvas app PL-7002: Create and Manage Automated Processes by using Power Automate – Get started with Power Automate- Build approval flows with Power Automate- Build flows to manage user information- Power Automate’s deep integration across multiple data sources PL-7003: Create and Manage Model-Driven Apps with Power Apps and Dataverse – Create tables in Dataverse- Get started with model-driven apps in Power Apps- Configure forms, charts, and dashboards in model-driven apps- Manage solutions in Power Apps and Power Automate 

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
2 dagen voor € 1.095,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
Veelgestelde vragen
Wat vervangt de PL-100?

Deze training wordt eind juni 2024 vervangen door de Microsoft trainingen PL-7001, PL-7002 en PL-7003.

Wat zijn de onderwerpen die behandeld worden in de PL-100 training?

Bij Master IT behandelen we een reeks onderwerpen die essentieel zijn voor het worden van een Power Platform App Maker. Waaronder het opzetten van het Power Platform omgeving, het ontwikkelen van apps met Power Apps, het automatiseren van workflows met Power Automate en het analyseren van data met Power BI.

Hoe lang duurt de PL-100 training?

Onze PL-100 training is ontworpen om te worden voltooid in een tijdsbestek dat past bij de leerbehoeften van onze studenten. Dit kan variëren van enkele intensieve dagen tot weken, afhankelijk van het gekozen studietempo. Wij hebben de training nu online staan voor 4 dagen.

Wat voor soort praktijkervaring heb ik nodig om de training te beginnen?

Voor de PL 100 training bij Master IT is geen specifieke praktijkervaring vereist, maar enige basiskennis van data analyse en bedrijfsprocessen kan nuttig zijn.

Wat is het format van het PL-100 examen?

Het PL 100 examen bestaat uit een mix van meerkeuzevragen, case studies en praktische taken die je vaardigheden in het Power Platform testen.

PL-7000
Create and Manage with Power Apps and Power Automate bundel
€ 1.095,-
Bekijk beschikbaarheid