MS-102

Microsoft 365 Administrator Essentials (MS-102)

5 dagen
Intermediate
Available in English

Volg de Microsoft 365 Administrator en hoe je een complete Microsoft 365 omgeving kan beheren

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Een Microsoft 365 Tenant beheren
De identity en toegang in Azure AD beheren
Beveiliging en dreigingen beheren met behulp van Microsoft 365 Defender
€ 2.495,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Microsoft 365 Administrator Essentials (MS-102)

Candidates for this training are Microsoft 365 administrators who deploy and manage Microsoft 365. They perform Microsoft 365 tenant-level implementation and administration of cloud and hybrid environments.Microsoft 365 administrators function as the integrating hub for all Microsoft 365 workloads. They coordinate across multiple Microsoft 365 workloads. They work with architects and other administrators responsible for workloads, infrastructure, identity, security, compliance, endpoints, and applications.Candidates for this training have functional experience with all Microsoft 365 workloads and Azure Active Directory (Azure AD), part of Microsoft Entra, and have administered at least one of these. They also have a working knowledge of networking, server administration, DNS, and PowerShell.

Voor deze training is het raadzaam om kennis te hebben van Microsoft 365. De volgende trainingen zijn een goede voorbereiding op de MS-102: MD-102, MS-203, SC-300 of de MS-700.

Deze training is voor iedereen die meer wil eren over het beheren van een totale Microsoft 365 omgeving.

 • Deploy and manage a Microsoft 365 tenant
  • Implement and manage a Microsoft 365 tenant
  • Manage users and groups
  • Manage roles in Microsoft 365
 • Implement and manage identity and access in Azure AD
  • Implement and manage identity synchronization with Azure AD
  • Implement and manage authentication
  • Implement and manage secure access
 • Manage security and threats by using Microsoft 365 Defender
  • Manage security reports & alerts
  • Implement and manage email and collaboration protection
  • Implement and manage endpoint protection
 • Manage compliance by using Microsoft Purview
  • Implement information protection & data lifecycle management
  • Implement Data Loss Prevention (DLP)
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
5 dagen voor € 2.495,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
Veelgestelde vragen
Wat leer ik in de MS-102 training voor Administrator Office 365?

In de MS-102 training leer je over het beheer en de configuratie van Office 365 diensten, inclusief gebruikersbeheer, serviceconfiguraties en beveiligingsprotocollen.

Is de MS-102 training vereist voor de Office 365 Administration certification?

Hoewel de MS-102 training niet altijd verplicht is, wordt het sterk aanbevolen als voorbereiding op de Office 365 Administration certification. Dit is omdat het relevante vaardigheden en kennis biedt die nodig zijn om het examen succesvol af te ronden.

Hoe verschilt de MS-102 training van andere Office 365 cursussen?

De MS-102 training is specifiek gericht op administratievaardigheden, terwijl andere cursussen zich meer richten op het gebruik van Office 365 applicaties of technische implementaties.

Hoe bereid ik me voor op het Office 365 Administration examen na de MS-102 training?

Naast de training, wordt het aanbevolen om praktijkervaring op te doen, lesmateriaal nogmaals door te nemen en oefenexamens te maken om je voor te bereiden op het Office 365 Administration exam.

Wat zijn de voordelen van het behalen van de Office 365 Administration certification?

Het behalen van de certificering kan je kennis aantonen aan werkgevers, je helpen om je te onderscheiden in de arbeidsmarkt en mogelijk leiden tot betere baan mogelijkheden en salaris.

Kan ik de MS-102 training online volgen?

Jazeker! De MS 102 training is bij Master IT zowel fysiek op één van onze trainingslocaties te volgen als virtueel.

MS-102
Microsoft 365 Administrator Essentials (MS-102)
€ 2.495,-
Bekijk beschikbaarheid