AI-900 blog

AI-900 Training: Azure's rol in AI-oplossingen

Verken AI-werklasten, machine learning, computer vision en zie hoe Azure deze technologieën ondersteunt. Of je nu nieuw bent in AI of je kennis wilt verdiepen, deze blog geeft je een voorproefje van de AI-900 training.

De Essentie van de AI-900 Training

De AI-900 training, ook bekend als “Microsoft Azure AI Fundamentals,” biedt een introductie en belicht de specifieke Azure-services die kunnen worden ingezet om oplossingen te creëren. Het is belangrijk op te merken dat deze training niet gericht is op het omtoveren van deelnemers in professionele datawetenschappers of softwareontwikkelaars, maar op het ontwikkelen van bewustzijn over gangbare werklasten die kunstmatige intelligentie met zich mee kunnen brengen en het vermogen om de juiste Azure-services te identificeren die deze ondersteunen.

Kunstmatige Intelligentie Werklasten en Overwegingen

Een goed begrip van kunstmatige intelligentie begint met het in kaart brengen van verschillende werklasten en overwegingen. Deze training leert je hoe je AI-werklasten kunt identificeren en begrijpen, en hoe je rekening kunt houden met factoren zoals datakwaliteit, modeltraining en -evaluatie en ethische aspecten.

Fundamentele Principes van Machine Learning op Azure

Een belangrijke pijler van kunstmatige intelligentie is machine learning. In deze training krijg je een inkijkje in de basisprincipes van machine learning en hoe deze worden toegepast op het Azure-platform. Van de verschillende typen machine learning – zoals supervised, unsupervised en reinforcement learning – tot aan de manieren waarop Azure deze mogelijkheden ondersteunt, deze training helpt je de kern van machine learning te begrijpen.

Kenmerken van Computer Vision Werklasten op Azure

Met de opkomst van kunstmatige intelligentie wordt het steeds belangrijker om visuele informatie te begrijpen en te verwerken. Computer Vision is een domein van kunstmatige intelligentie dat dit mogelijk maakt. Tijdens de AI-900 training leer je over de krachtige functies van Azure voor computer vision-werklasten, waaronder gezichtsherkenning en objectdetectie, en hoe deze kunnen worden ingezet om waarde te genereren.

Kenmerken van Natural Language Processing (NLP) Werklasten op Azure

Menselijke taal begrijpen en verwerken is een uitdaging waar NLP zich op richt. De AI-900 training behandelt NLP-werklasten en hoe Azure-services kunnen helpen bij taken zoals vertaling, sentimentanalyse en meer. Je zult de fascinerende wereld van taalverwerking verkennen en ontdekken hoe AI hierin een rol kan spelen.

Conclusie

De AI-900 training biedt een gestructureerde en toegankelijke route naar het begrijpen van kunstmatige intelligentie en de rol die Azure-services spelen bij het creëren van oplossingen. Of je nu op zoek bent naar een startpunt om je in kunstmatige intelligentie te verdiepen, of als je simpelweg wilt begrijpen hoe kunstmatige intelligentie en Azure elkaar aanvullen, deze training biedt waardevolle inzichten en een stevige basis om verder te bouwen. Zet je eerste stap in de wereld van AI en plan nu je Active learning training in bij Master IT in!

Meer trainingen

Certified Vulnerability Assesor (CVA)

Certified Hardware Technician & Certified Operating Systems Technician (CHT & COST)

Certified Network Forensics Examiner (CNFE)

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen