AI102 blog

AI-102 training: til je AI-vaardigheden naar een hoger niveau

Word een AI-expert met AI-102 op Azure. Verwerf expertise in machine learning, data preprocessing en AI-implementatie.

In deze blog duiken we dieper in op wat de AI-102 training inhoudt, welke voorkennis vereist is, wie de doelgroep is, en welke belangrijke modules aan bod komen.

Over de AI-102 training

De AI-102 training is ontworpen om deelnemers een grondige kennis te bieden van het ontwerpen en implementeren van AI-oplossingen op het Microsoft Azure platform. Het omvat een breed scala aan onderwerpen en praktische oefeningen om deelnemers voor te bereiden op het aanpakken van complexe AI-uitdagingen. Enkele van de belangrijkste aspecten van de training zijn:

Belangrijkste leerdoelen:

 1. Begrijpen van Azure AI-services: De training begint met een overzicht van de verschillende AI-services die beschikbaar zijn in het Azure-ecosysteem. Dit omvat Azure Cognitive Services, Azure Machine Learning, en meer. Deelnemers leren hoe ze deze services kunnen inzetten om AI-oplossingen te bouwen.
 2. Geavanceerde Machine Learning: Deelnemers krijgen inzicht in geavanceerde machine learning-concepten, inclusief diepgaand leren (deep learning) en neurale netwerken. Ze leren hoe ze geavanceerde algoritmen kunnen implementeren om complexe problemen op te lossen.
 3. Data Preprocessing en Feature Engineering: Een cruciaal aspect van het bouwen van effectieve AI-modellen is het begrijpen en voorbereiden van ruwe gegevens. De training behandelt technieken voor data preprocessing en feature engineering om de kwaliteit van de gegevens te verbeteren.
 4. Implementatie van AI-oplossingen: Deelnemers leren hoe ze AI-modellen kunnen implementeren en beheren in een productieomgeving op het Azure-platform. Dit omvat het schalen van oplossingen, monitoring en foutopsporing.

Vereiste voorkennis

Om optimaal te profiteren van de AI-102 training, wordt aanbevolen dat deelnemers over bepaalde voorkennis beschikken, waaronder:

 • Basiskennis van machine learning-concepten.
 • Ervaring met programmeren, bij voorkeur in talen zoals Python.
 • Bekendheid met de Azure-cloudomgeving is een pluspunt, maar niet strikt noodzakelijk.

Doelgroep

De AI-102-training is gericht op:

 • Datawetenschappers en -analisten die hun vaardigheden willen uitbreiden naar AI.
 • Softwareontwikkelaars die AI-functionaliteit in hun applicaties willen integreren.
 • Cloudarchitecten die AI-oplossingen willen ontwerpen en implementeren op het Azure-platform.
 • IT-beheerders die verantwoordelijk zijn voor het beheer van AI-systemen in een organisatie.

De training is geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals, omdat deze een gestructureerd leerpad biedt van basisprincipes tot geavanceerde onderwerpen.

Belangrijkste modules

De AI-102 training bestaat uit verschillende modules die elk een specifiek aspect van AI op Azure behandelen. Enkele van de belangrijkste modules zijn onder andere:

 1. Inleiding tot Azure AI-services: Deze module biedt een overzicht van de AI-services en -tools die beschikbaar zijn in Azure.
 2. Geavanceerde Machine Learning: Hier duiken deelnemers dieper in op geavanceerde machine learning-algoritmen en technieken.
 3. Data Preprocessing en Feature Engineering: Deze module behandelt het voorbereiden van gegevens voor AI-modellering en het optimaliseren van functies.
 4. Implementatie van AI-oplossingen: Deelnemers leren hoe ze AI-modellen kunnen implementeren en beheren in Azure.
 5. Evaluatie en Monitoring van AI-modellen: Deze module richt zich op het beoordelen van modelprestaties en het opzetten van monitoringprocessen.
 6. Praktische Projecten: De training omvat praktische projecten waarin deelnemers hun opgedane kennis kunnen toepassen in echte scenario’s.

Conclusie

De AI-102-training bij Microsoft Azure biedt een diepgaand inzicht in het ontwerpen en implementeren van AI-oplossingen in de cloud. Met een focus op zowel fundamentele als geavanceerde concepten is deze training geschikt voor een breed scala aan professionals. Als je op zoek bent naar een manier om je AI-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd gebruik te maken van het krachtige Azure-platform, is de AI-102-training zeker het overwegen waard.

Meer blogs

Wat is Cisco?

Excel basis vs. Excel Gevorderd

De 9 punten over Agile die je moet weten

7 Javascript tips voor optimalisatie voor optimalisatie van je website

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen