Welke Data Warehousing techniek wordt leidend?

Seizoen 1, Aflevering 5

Welke Data Warehousing techniek zal leidend worden?

Data Data Warehousing belangrijk is, mag wel duidelijk zijn. Want om alle data georganiseerd op één plek te hebben, is natuurlijk essentieel voor het succes van een organisatie. Daarom noemen we het ook wel “the single source of truth’. Van de simpele tabellen in de jaren 60 tot aan de ‘no-SQL’ databases van nu waarmee we informatie van onbeperkte grootte kunnen opslaan.

Maar hoe gaat zich dit verder ontwikkelen? En welke Data Warehouse techniek zal leidend worden in de toekomst? Deze vragen zal expert Mark Farragher, samen met onze host Ruud Coumans, voor ons beantwoorden in deze 5e aflevering van De Master IT Podcast.

Luister de podcast

Luister de Master IT Podcast hieronder of vind ons op Spotify en iTunes.

Jouw vraag beantwoord

Heb jij nou ook een brandende IT vraag? Stuur deze dan in naar podcast@master-it en wie weet krijg jij het antwoord van een professional in de volgende aflevering!

Microsoft trainingen

Wil je meer verdieping en zelf alles leren omtrent Data Warehousing zodat je goed bent voorbereid op de toekomst? Dan is een training natuurlijk een uitstekend begin! Bij Master IT bieden we je alle kennis die je nodig hebt om jouw leerdoelen te halen. Binnen no-time weet jij alle ins- en outs. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met één van onderstaande trainingen óf om een advies op maat vragen bij één van onze experts.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen