AI-900

Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900)

1 dag
Beginner
Available in English

Met de AI-900 training Microsoft Azure AI Fundamentals leer je fundamentele concepten met betrekking tot kunstmatige intelligentie (AI) en de services in Microsoft Azure die kunnen worden gebruikt om AI-oplossingen te creëren.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Workloads en overwegingen van kunstmatige intelligentie beschrijven
Fundamentele principes van machine learning op Azure beschrijven
Natural Language Processing (NLP)-workloads op Azure beschrijven
€ 695,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900)

Deze cursus introduceert fundamentele concepten met betrekking tot kunstmatige intelligentie (AI) en de services in Microsoft Azure die kunnen worden gebruikt om AI-oplossingen te creëren. De cursus is niet ontworpen om studenten te leren professionele datawetenschappers of softwareontwikkelaars te worden, maar eerder om bewustzijn op te bouwen van veelvoorkomende AI-workloads en de mogelijkheid om Azure-services te identificeren om ze te ondersteunen. 

 • Kunstmatige intelligentie workloads en overwegingen beschrijven
 • Beschrijven van fundamentele principes van machine learning op Azure
 • Beschrijf de kenmerken van computer vision workloads op Azure
 • Beschrijf de kenmerken van Natural Language Processing (NLP) workloads op Azure

Voor deelname aan deze cursus is geen voorafgaande certificering vereist. Succesvolle Azure AI Fundamental-studenten beginnen met enige basiskennis van computer- en internetconcepten en interesse in het gebruik van Azure AI-services. Specifiek: 

 • Ervaring met het gebruik van computers en internet.
 • Interesse in use cases voor AI toepassingen en machine learning modellen. 
 • Bereidheid om te leren door hands-on verkenning.

De Azure AI Fundamentals cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren over de soorten oplossingen die kunstmatige intelligentie (AI) mogelijk maakt, en de services op Microsoft Azure die je kunt gebruiken om ze te maken. Je hoeft geen ervaring te hebben met Microsoft Azure voordat je deze cursus volgt, maar een basisniveau van bekendheid met computertechnologie en internet wordt wel verondersteld. Sommige concepten die in de cursus aan bod komen vereisen een basiskennis van wiskunde, zoals het kunnen interpreteren van grafieken. De cursus bevat hands-on activiteiten waarbij je met data werkt en code uitvoert, dus kennis van fundamentele programmeerprincipes is handig. 

Module 1: Ontdek de basisprincipes van kunstmatige intelligentie In deze module leer je over veelvoorkomende toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) en de verschillende soorten werkbelasting die met AI gepaard gaan. Vervolgens verken je overwegingen en principes voor verantwoorde AI-ontwikkeling. 

 • Inleiding tot kunstmatige intelligentie
 • Kunstmatige intelligentie in Microsoft Azure

Na deze module kunnen studenten:

 • Artificial Intelligence workloads en overwegingen te beschrijven

 Module 2: De basis van machinaal leren verkennen Machine learning is de basis voor moderne AI-oplossingen. In deze module leer je over een aantal fundamentele concepten van machine learning en hoe je de Azure Machine Learning service kunt gebruiken om machine learning modellen te maken en te publiceren. 

 • Inleiding tot machinaal leren
 • Azure Machine Learning

Na het voltooien van deze module zijn studenten in staat om:

 • Fundamentele principes van machine learning op Azure beschrijven

Module 3: Ontdek de basisprincipes van computervisie Computer vision is een gebied van AI dat zich bezighoudt met het visueel begrijpen van de wereld via afbeeldingen, videobestanden en camera’s. In deze module verken je verschillende computervisietechnieken en -diensten. 

 • Computer Vision concepten
 • Oplossingen voor computervisie creëren in Azure

Na het afronden van deze module zijn studenten in staat om:

 • Kenmerken van computer vision workloads op Azure te beschrijven

Module 4: De grondbeginselen van de verwerking van natuurlijke taal verkennen Deze module beschrijft scenario’s voor AI oplossingen die geschreven en gesproken taal kunnen verwerken. Je leert over Azure services die kunnen worden gebruikt om oplossingen te bouwen die tekst analyseren, spraak herkennen en synthetiseren, vertalen tussen talen en commando’s interpreteren. 

 • Inleiding tot verwerking van natuurlijke taal
 • Natuurlijke taal oplossingen bouwen in Azure

Na het voltooien van deze module zijn de studenten in staat om:

 • Kenmerken te beschrijven van Natural Language Processing (NLP) workloads op Azure
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 
Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
1 dag voor € 695,-

E-Learning

Ben je op zoek naar volledige zelfstudie? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw training volledig in jouw eigen tijd te volgen. Uiteraard met het officiële lesmateriaal waarmee je de juiste kennis opdoet.

Wil je toch graag een dag persoonlijke begeleiding? Dan kan je altijd een extra lesdag bij boeken en de training als blended learning volgen!

Digitaal MOC
MCT Mentoring
Microsoft Fundamentals examenvoucher
Oefenexamen omgeving
Labomgeving

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
Vervolg trainingen

Na het volgen van deze training kun je je verder ontwikkelen met deze aansluitende trainingen.

Veelgestelde vragen
Wat kan ik verwachten te leren tijdens de AI-900 Azure AI training?

Tijdens de AI-900 training leer je de basis van AI en machine learning en hoe je deze kunt toepassen met Azure services, inclusief Azure Cognitive Services en Azure Machine Learning.

 

Welke onderwerpen worden gedekt in het AI 900 examen?

Het examen dekt concepten zoals AI-workloads, machine learning, computer vision, natuurlijke taalverwerking en conversatie-AI op het Azure platform.

Wat zijn de voordelen van het behalen van de AI 900 Microsoft AI certification?

Deze certificering kan dienen als een basis voor verdere specialisatie in AI en kan je carrièremogelijkheden verbeteren door je bekwaamheid met Azure AI technologieën aan te tonen.

Hoe lang is de geldigheidsduur van de AI-900 certificering?

De geldigheid van Microsoft certificeringen kan variëren, maar veel zijn geldig voor twee jaar. Controleer de actuele gegevens voor de AI-900 voor de precieze geldigheidsduur.

AI-900
Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900)
€ 695,-
Bekijk beschikbaarheid